glittrande vatten och en galen Gotlänning.

Hej hopp!
Vi hade en underbar dag här på landet igår. Solen hettade över hela Gotland och det kändes nästan som om sommarn var här. Vi åkte till Sudesand och gick på stranden (kommer förmodligen bilder på det), köpte kanelbullar på Silvys döttrar och åkte till Golfklubbens nya klubbhus och åt lunch.
Stranden var definitivt höjdpunkten på dan. Glittrande vatten, strålande sol, ganska lite folk och vindstilla. Mycket bättre än så kan det faktiskt inte bli. Det var varmt och jag och broshan sprang runt i Converse och skjorta utan att frysa ett dugg. Såklart finns det även galna människor på Gotland likaväl som det finns i Stockholm, för precis när vi skulle gå så ser jag och Philip en tjej springa ut i bikini och bada med sin hund. Ja, det var varmt men inte  varmt. Vi hade nämligen också kollat temperaturen i vattnet dagen innan och den visade endast 3 ynka grader. Så det kunde ju inte vara särskilt skönt precis.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vädret är inte på topp precis. Himlen är täckt av moln men det har inte börjat regna... än iallafall. Hoppas ni har det bra där hemma!
Peace and love, Alice.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0