Daniel Adams Ray.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2785&artikel=4057654
/
Ny singel från den föredetta Snook sångaren Daniel Admas Ray (om du går in på sidan - låt 1). Sjukt jäkla bra. Kan inget annat än älska.

--.--

kom nyss hem från träningen efter att ha åkt moppe i 2 graders kyla (hej vinter). Imron har jag NO prov om sex och samlevnad samt droger som jag pluggat aaaaldelles för lite till (hej panik). Jag har fått jätte ont i öronen märkte jag nyss (välkommen tillbaka bihehålsinflammation). Nu ska jag sova och en bra grej är iallafall att jag, för en gång skull, har sovmorgon.. (ja! wi wi).

Pusskram,
Alice.

A BOMB OF PICTURES.

då var det dags för en inblick i mitt liv. Med andra ord en inblick i min iPhone som den senaste månaden bombats med en massa härliga bilder. Här nedanför finner ni favoriterna:
moooooppeeee brudaaaaaaaaar.

hahaaa, i love u my mini!
stekar jan i farten.
en sötare albin!



my dear classmates.



alice super duper söta hund sonja, som i vardagligt tal kallas sonjiiiiiieeees".


en finare sofia är i farten... igen.. backstage.


bild från modevisningen som vi gick i Lidingö centrum för några veckor sedan. Från vänster: jag, Ellika och Alicia.


en stiligare axel och en farligare filip BG.



och de två bilderna säger mer än tusen ord..



pelle plutt pedro avslutar och visar upp sin mycket charmiga sida för er alla som orkade bläddra igenom denna bildbomb.

Over and out! ciiiaaaaoooooooo

Inte helt fel.

Går in i nya kategorin - vi kan alltid drömma.

Lykke Li - Little bit.

Råkade lite av en slump komma in på Lykke Li på Spotify och upptäckte att hennes musik var ju fantastiskt, underbart bra. Och inte hade jag en aning om att det var vår alldeles egna, svenska sångare som gjort en av Twlights mest köpta låt på deras soundtrack - Possibility, som också är sjukt bra.
Så nu blev min nästa sysselsättning att ladda ner en massa låtar av min nya favorit, Lykke Li Zachrisson. Plugget får banne mig vänta till senare.

Tomorrow, STIEG is back on track.


sluta visa djungelgeorge i bastun

HAHAHAHAHAHAHHHAAAahaha!! jag älskar fan anagina. Hon är så rolig att jag asgarvar själv framför datorn. När hon börjar prata om kärringen i bastun (3,50) i slutet och om MAAAATLOOUS. Då näst intill dog jag.
/
Credit till tjejen som vann "roligast i bloggvärlden". Hon är sååååå värd.

något random

Sketan i gatan vad trött jag är. Jag mår typ illa för att jag är så trött. Pulsen går typ i hundra nittio, ögonen stängs varannan minut och ja.. jag vet inte heller varför jag sitter och skriver ett inlägg just nu.
/
Denna kära fredagskväll började med att jag satte rekord i att äta pizza fort som vinden. Jag skojar inte när jag säger att jag åt en halv pizza på typ 4 minuter (vilket enligt mig är gal1 snabbt). Så varför denna brådska vid en underbar måltid? Jo, enkelt,. Jag var sen, hade missuppfattat tiden jag skulle befinna mig på Ungdomsgården om 10 minuter. Efter att parkerat min cykel 100 meter bort från huset (skämdes så mycket att jag inte vågade ställa den utanför..) och efter att ha garvat en hel del åt mitt vita böglinne och hur allt gick åt helvette för mig just då, körde vi vårt uppträdande och det gick faktiskt rätt bra. Förutom att jag råkade slå till Sofia i ansiktet dock.

Sen åkte vi vidare till Nicklas för att garva åt när han jagade Sophie som om hon vore en katt, och även häpna av Nicklas dolda talang som matchmaker. To be continued.
Over and out. Peace to the world.
Alice Anna Margareta Göransson.

en tredje del av den jag var går hem. för en är krossad, en är din. det här är slutet på vår film. Från och med nu, från och med Du.


pratar med bästavän på skype. :)


IDOL OLLE

Min favoriiiiiiiiit sjunger just nu på tv!! idol Olle... Olle Hedberg.
Vet inte hur många gånger jag har sett det här klippet. Vet inte hur många gånger jag och Olivia (och så även Janne) skrikit: "han är så jäääääääkla braaaa!"
Jag har sagt det förut, och säger det igen, går han inte vidare.. så börjar jag nog gråta.

jag vill bara blåsa såpbubbler, bara säga helt fel sak.


mal luné

mamma mia.. det är så sjukt mycket just nu.
dansen, som det nu tar mig typ 45 minuter att ta mig till -eftersom moppehelvettet har lagt av-, tar plötsligt upp hela mina kvällar. Alla små problem som att mitt batteri på mobilen tar slut i helt fel läge, eller att tåg chauffören kör förbi min tågstation får mig att gå i taket. Och nej, jag har inte pms den här veckan. Det går bara inte bra för mig just nu... helt enkelt..-

tja maaaan

Idag har man återhämtat sig efter gårdagens bravader.. he he hee. Sjukt kul och lyckat var det igår iallfall. Ett stort tack till Erkan för det. Har sovit och kollat på Idol hela dan (hej, lyckad dag) och senare ska jag troligtvis åka till min söte vän Alice och chila gal1 som vi brukar säga.
Sooo long, guys!

Minivibe uppträder i centrum.

Här är filmen på när vi dansade i centrum i Lördags. På den röda mattan gick vi öven modevisning... hahhaha! sååå pinsamt men samtidigt stört kul. Jag är brunetten som 0.29 står i mitten längs fram.

Måste bara sluta med å såga att shiiiiiieeeeeet, vad f'n tog den här veckan vägen? den har ju gått läskigt fort. Har pluggat som ett as, må ni veta. Och är trött som en åsna. Så nu ska jag sova.
gonatt!

livet är vad du gör det till.

Skjorta - h&m divided, t-shirt m. tiger - Weekday, jeans - Carlings, skor - Vagabond.

skoltrött. av högsta grad.

Hur många veckor har jag gått i skolan? tre.. typ fyra?
Hur många veckor har jag till det redan GAL1 efterlängtade höstlovet? eeeh.. typ sju? Haha! Seriöst, det börjar typ bli komiskt hur trött jag är på skolan. Har tappat motivationen ganska rejält tror jag. Men det är ju tur att jag har världens skönaste, konstigaste klass att gå till varje vardag. Annars hade jag ju knappt orkat gå till skolan. Tur att jag har er. Ni står för många utav mina asgarv man får ont i magen av.
Séeis is the word.

Annie Hall

November. Oskar Linnros. Berns. Med 5 riktigt bra vänner.
jäklar vad jag längtar.

waiting on the world to change.

svart linne - gjort själv på slöjden. sammetstajts från h&m, halsband liksaså. Guld ringen med hjärtat är från GinaTricot och skärpet från.. ingenaning..

hellooooooo!
Idag har varit en bra dag. Trots huvudvärk och sömnbrist.
Vi hade besök av Rädda Barnen på skolan, som berättade om deras verksamhet och vad pengarna som vi samlar in med vårt Bildprojekt på bilden, UNG KONST, går till. Efter skolan var jag en stund med min älskade Mochimoo (även kallad ellen..) och min sötis bästis Olle (även kallad Olivia..). Sen åkte jag till min förhoppningsvis nya Prao-plats och nervöst frågade "ehhmm, ursäkta.. vet du om ni tar emot Prao platser ..eh.. här?" Fick en något skeptisk blick av första tjejen jag pratade med, men den andra killen var mycket trevligare och mötte mig med ett leende "absolut! de kan vi fixa!" Min förhoppningsvis nya plats är då Bryggan, som är en restaurang bara 100 meter härifrån. Hoppas det går igenom. Skulle verkligen var kul att praoa där :)
Nu ska jag plugga och sen ska jag titt på idol kl. 8.
puuuuuuuuuuuuuuuuuuss!

another one bites the dust.

http://www.shopnastygal.com

when you're in love, you don't want to go to sleep. Because, your life is better then your dreams.


åtta små moppepojkar leta sig en fru. en högg på kroken. sen var dom bara sju.

Kom och tänka på den här videon när min kompis Viktor, random började sjunga på den på skype. Gud vad jag tyckte att den här videon var cool när jag var liten. Kanske gick i typ fyran/trean (?). Låten är seriöst svensk musik historia. För hur många minns inte Dr. Albans brytning.. "Haahllå moppepojka tänk på hu'ni tjöö". Haha! It's a classic.

this one I like

Skulle hemskt gärna vilja traska runt i den här i vinter/höst. Lagom innan den feta dunjackan måste tas fram. H&M - 299 kr. Mycket lockande må jag säga... :)

text.text.text.text

tjena mittbena.
Längesen jag skrev ett inlägg med bara text nu kanske?
Känns som om det blivit en himla massa bilder på senaste tin. Även om jag dock älskar bilder, så får det ju inte gå till överdrift. Shit vad jag pladdrar nu. Beror nog kanske på tröttheten, eller att jag inte kan känna mina lår (..?). Det är fruktansvärt kallt att köra moppe nu så här på kvällskvisten. Känns som om det helt plötsligt slagit om till December. Just like that.

Iallafall så har min helg varit helt okej än så länge. Har haft konfaträff ute i bromma igårkväll och det var jätte kul att träffa alla gullungar igen! "and after all, you're my wonderwall", kan jag fortfarande läsa på min arm. Matihlde var nämligen så busig och söt som skrev det. Dessutom skrev hon "Ins/ass" vilket ska påminna mig om att vi ska gå på ledarutbildningen nästa år tillsammans. Hoppas verkligen att jag kommer in.
/
Idag, Lördag, har jag och mitt fotbollslag  förlorat vår första match för säsongen. Lite små deppigt, men det kommer man över. Har iallafall ett par goda skratt med mig  därifrån. Som den skrikande motspelaren med pipröst "Astriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid ! andra kantäääääääään." (alice och jag kollar på varandra, tänker exakt samma sak. Det fick mig att garva, kan jag säga), andra skämt är också "massaaaage, massaaaaage", (när alice härmar thailändarna med fågelungs-pipande-röster, i Spanien som undrar om turisterna vill betala för lite massage)
/
Dagen avslutades med en lite sådär halv failad kväll ute på södergarn. Räddades dock av Bert serien som jag, Erik, Felix och Livis tittade på. Lill-Erik in my heart säger jag bara.
/

i miss those beautiful days.

Lite blandade bilder från mobil och kamera från i sommras när vi var på landtället på Gotland. Satan i gatan vad jag längtar tillbaka...

HANG WITH ME.


RSS 2.0