veckans babe

Evas, (i eva och adam) storebror Tobbe. Jag ville verkligen själv ha honom som storebror när jag var liten. Han avspeglar verkligen bilden av en storebror för mig. Beskyddande, skitsnygg och as jobbig. Kolla på mannen idag.. mjauuuuui. helt klart veckans babe.

best buy ever


home from street star.

Dagen har varit bestått av en j'vla massa adrenalin, tagg med gruppen, skrik, en extremt märklig betalning på Max och en sjukt massa dans. Vi vann visserligen inte tävlingen, men jäklar så vi hade kul. Har filmat en massa och planerar att sätta ihop en liten film på det. Coming soon!

PEACE OUT

imorgon smäller det för minivibe...


made by Bg & AliG

uttalas Bjay och AliJii.

Mästerverket fortsätter brilljera och ar toppat 154 visningar. Söt-eric kommer få brudar efter det här, den saken står klar nu.

oh shiitie.

jag har verkligen min audition imorn och jag är redan så nervös att jag kan skita på mig här och nu. Audition är iförsig alltid så hiiiiiiimla nervöst, jobbigt och svettigt och stressigt... Så varför har jag satt mig i denna situation?
Oh shittie, nu måste jag verkligen sova. Det är allt jag ville säga. Kort och gott. Over and out.


/lis

svart möter snö.

Skor - vagabond, tajts och shorta från WeekDay, svart fodral från h&m och halsbandet är hittat här hemma.

Niki and Martha

Hittade två svenska tjejer som tävlade i streetstar förra året. Hiphop dancebattle. J'vlar så dom är bra. Det är galet.

Miss Antoinette and her sisters

Fyra favoriter från wildfox.com
Har idag: sprungit runt i min lila one piece, lyssnat på en föreläsning om nätmobbning, firat bästa filip, dansat i 3 timmar i sträck och sedan åkt hem. Snart kämpar jag nog fram till sängen och kollar på avsnittet av solsidan som jag missade igår. Kroppen är minst sagt D-Ö-D.

stress

Shiiiieeet vad det är mycket just nu..
Förutom allt i skolan (som jag knappt har koll på) ska jag gå en audition kurs varje dag den här veckan och jag måste verkligen koncentrera mig på den. Jag vill så hemskt gärna komma med i den gruppen jag söker till. Förutom det så måste jag träna med Minivibe också varje dag den här veckan eftersom Street Star tävlingen tydligen redan var på Lördag (och det visste jag verkligen inte, "hej tjejen med koll". Ett + på allt det här är diverse födelsedagar och andra bravader som händer bland vänner. ++ också ett jääääävla tjat hemifrån.. att jag aldrig just är .. hemma. Jag försöker få allt att gå ihop men det skiter sig totalt. Jag tror jag snart går i stress-koma eller nått liknande.

men det är okey och spåra ur ja, o rensa huvudet på moln.


JAG FÅR DAMP

Igår pratade jag i telefon med Olivia. Jag låg i los sängas och har ett svagt minne av att jag la ifrån mig mobilen bredvid mig. Efter att jag lagt ifrån mig datorn har jag också ett minne av att jag la mobilen på laddning. Imorse trodde jag att den skulle ligga där, troget och lugnt, fast i laddaren.. men nej. Den var spårlöst försvunnen.
Jag förstår absolut ingenting. Har min mobil plötsligt fått ben och traskat iväg? Har jag blivit dement? Vart fa-aan är har jag lagt den?!? Jag har letat överallt i hela huset, men hittar den inte!! tre ord kan beskriva mitt läge:
jag får damp.

panic

sommar 2010
Har virrat runt på gymnasiemässor. Blir bara ännu mer förvirrad typ. Ingenting klarnar, allt blir bara mer suddigt och rörigt. Snart går jag nog in i gymnsie-panik. Linjerna har jag inte heller koll på. Jo tack. Det går bra nu.

White label spring - WIldfox

Skolar rullar på och jag hänger på. Man kommer in i vecka-helg-vecka rytmen och trånar till nästa lov och lediga tid. Nej, jag kan inte påstå att läx- och provhelvettet redan har börjat, men det är på ingång. Det märks. Det märks bla. genom extremt onödiga utveckligssamtal.

Annars då?
Jo idag är jag lycklig, för imorn kanske jag får träffa Daniel Adams Ray. Jag och min bäste vän felix ska tralla iväg till en firma-sak som Adams-Ray ska uppträda på. Och har vi tur, så får vi prata lite med honom.
Fred ut

du sa, du vet, vi väntar på ingenting.


klart coolaste 10-åringen just nu


three favorites

 
har ju tidigare skrivit om min danslärares egna smyckesmärke "by Celina". Nu har hemsidan kommit och för att komma till den kan ni klicka här. Stört snygga grejer har kommit in. Det kliar i fingrarna.mais oui

jeans - GinaT, skjorta - Abercrombie and Fitch, mössa - Fancy Fanny, halsband - bycelina.se

home from paradise

är hemma från några underbara dagar i paradiset.
Resan dit var ett helvette. Vi kom fram 4 dagar senare än planerat. Allt pga. en f'cking snöstorm i New York. Men när vi kom dit var allt encroable. Fruktdrinkar och ice tea' i mängder, strålande sol, turkost hav, sköna människor, chill musik, thai-massage, Zip-lineing, delfiner, krokodiler.. you name it.

Fler bilder kommer senare. Hepåer så länge!

RSS 2.0