mys pys med bästis

popcorn och mjölk, bästa kombinationen ever.
Kvällen började hos kusinerna med en massa små snoriga och skrattandes kusinbarn. Sen åkte jag vidare till Olle bolle och nu, efter en promenad, är vi hemma hos mig och ska titta på gamla filmer från när vi var små. Sjukt mys pys.

Young folks

Jag njuter av höstlovet till 110 genom att göra exakt det jag vill. Spontant skit. Köpa 19,50 ansiktsbehandlig och lukta kletig vanilj i en halvtimme, hänga vid en bensinmack, prata om barndoms trauman (fet exempel: mumindalen), göra pannkakor med bär, eller sova 4 tjejer på två madrasser i ett lökigt rum täckt av kläder (no offence älsklings sofh).
Nu: efterlängtad dusch, sen väntar Bell och Mini, som ska komma hit och vi ska försöka få klart vår film. Pusspåer. Alice

SAW 3D

'
Jag måste säga att jag hatar skräckfilmer. Så därför blir frågan ännu större varför jag lät mig gå med på att se SAW i 3D i en emorm bio salong klockan 9 på en Fredag kväll. Den var ju läskig men egentligen mest bara äklig. Obehaglig liskom. Regissören till denna film måste ju typ vara psykopat. Såna historier och scener går inte att tänka ut av en frisk människa. Fy fan. Iblnad blev den nästan fööör mycket och då började man nästan skratta. Som när en kille skulle ta ut sin egna tand för att få reda på ett lösenord och det FORSADE ut blod på hans tröja, då började jag näst in till skratta. Hur patetiskt det än låter.

Filmen var alltså ingen hitt i mina ögon. Jag mådde dessutom bara illa av 3D effekten. Men v i hade väldigt roligt ändå,,hihiii.

studying

Samtliga plagg är från h&m, armband från Italien och ring från Efva Attling.

i miss the sun.

6 juli 2010.

Har varit hemma från skola idag, och ska precis börjar plugga efter att ha kollat igenom en del sommar bilder. Det är sjukt att jag redan längtar så mycket tillbaka till sommaren. Till solen, gladiatorskorna, solhatten och doften av solkräm. Det är bara Oktober Alice, glöm inte det. Försök att hålla ut. Oktober, November, December.. plus tre månader till... det lär väl gå ganska fort? eller?

det kallar jag improvisation.


my sister is my figure.

bilder från knighttcat.com

Nu när jag pluggat som en idoit så ska jag dra mig mot sängen, peace out ladies and gentlemen.

hej pluggis.


smart critiques. stupid creates.


Så sant som sagt, Disels nya kampanj "Go stupid" kan inte få ett högre betyg från min sida. Kreativt och klockrent.

roller coaster

De senaste dagarna har mitt liv, näst intill, liknat världen i The Hills. Upp och ner, fram och tillbaka, gråt och skratt. Så fort det ena problemet löser sig.. så kommer ett nytt, och så fortsätter det. Om och om igen. Jag har försökt att se allt ur stora perspektiv och ta allt med en nypa glädje. Ibland har det varit lätt, ibland mindre lätt. Allt resulterar iallafall att jag blir väldigt trött... (kan ju iförsig också bero på att jag somna halv ett inatt..) så därför har inte uppdateringen varit på sin topp. Men det kommer blir bättre. Allt löser ju sig somsagt, för eller senare.
puss på er. /alice

mochimoo gästbloggar

chacha bloggen! DOM TRE MUSKITÖRERNA ÄR ÅTERFÖRENADE!!!! just nu befinner jag mej i alice fagra rum som är fyllt med häst-klistermärken och enhörnings-affisher, ytterst fränt! livis och lisen pluggar matte och ja ba myser liksom! fett chill. kvällen igår blev rätt rolig trots omständigheterna...vi har nog gett upp hoppet om att få ut något av denna dag! nu ska jag sova lite till
puuuuuusss och kraaaaaamm//
ellen aka mochimoo <3 <3 <3

walk idiot walk

min definitivt nya tagglåt, that's all i could say for now.
over and out, Alice.

orientering i 1 dm snö

Ja, det var snö idag, och ja, jag hatar det också. Inte nog med det, utan mina underbara lärare ville ju att just IDAG så skulle vi orientera i en skooooooooooog! Kul va?! och inte skulle de ställas in pga. snöstorm, nej nej.
Så där gick vi, (bilder kommer nog senare), jag och alice och virrade i 2,5 timmar och letade efter 10 kontroller, sprang efter pro'en (som har mvg i orientering.. hej jan) och blev  trötta och orkade tillslut inte springa i deras tempo. På tal om springa så är det DET jag måste göra nuuuu! för min dans börjar om tio, pussheeeeeeeeej

Boggie police

Boggie police - by Missy Elliot & Omarion.

Inte riktigt den här musiken jag brukar lyssna på, men oj så jag gillar dedn här låten. Blir så sjukt taggad på dans när jag hör den här. Det är ju dessutom vår nya låt till Minivibe! :) I dansen blandar vi alltifrån töntiga "boy-band-moves" (som Celina brukar säga) till tung street. Haha, låter weird, men den är så sjukt rolig att dansa! Fy så jag redan längtar till showen...


mot kallare tider...

De här två plaggen får jag mysa i i vinter. Så att jag iöverhuvudtaget får någon lust att gå ut i det iskalla, mökra vädret. Igår var det is påvägarna när jag skulle köra moppe till skolan. Vilket resulterade i att min moppe tappade greppet om asfalten i 1 sekund i en nerförsbacke, vilket resulterade i att min moppe åkte ner i ett dike och att höger bromsen blev böjd som en banan....., men som tur var, så resulterade det till inga större skador på mig. Bara ett liten skrap sår på armen. Nu ska jag sova, är sjukligt trött, puss hej.

så mycket bättre.

Mannen, myten, legenden. Hans musik är faktiskt klart underskattad.
Rest in peace, vår käre musiker och sångare, Ted Gärdestad

positivt

klockan.snart.halv.tolv.jag.inte.vara.trött.
skola imorn, 3 av 5 toasters. Super kul. Jätte taggad. Verkligen.

i miss those laughing days.


Jag minns att vi åkte skidor hela dagen, trillade och fastnade i skogis, käkade kladdkaka på hyddan och  åkte pulka i en jäkla fart. Jag minns att jag tappade min hjälm uppe vid toppen av en backe och att den rullade ner för tusen meters backen, jag minns paniken, "hej igen smidiga alice". Oj så man mådde bra då, shit så vi skratta, levde i nuet. Oj vad jag saknar åre sprtlov, 2010.

with every heartbeat.

har chillat gal1 hela dagen, försökt lära mig spela gitarr och pluggat matte men utan framgång. Min dans börjar om en timme och jag ska väl försöka göra nånting vettigt innan det. pusshej.

tja

shit mama vad jag är trött. sov inte bra inatt, drömde att jag blev jagad av en peddo man som kom närmare mig varenda gång jag tittade bak. det var skit läskigt. Sen jobbade jag på min prao till klockan 10 på kvällen med anledning av att jag ska behöva jobba mindre på söndag (och vrf jag ska jobba på söndag orkar jag inte förklara för tillfället, det är ändå bara ointressant). Det jag vill komma till är att chatta på faceb när man är trött, är INTE lika lätt som det är för Berit att baka kladdis eller lika lätt för Lill-erik i Bert vara så förbaskat söt. Att chatta när man är trött är för j'vligt svårt och ansträngande. Speciellt när den man chattar med den som skriver snabbare än blixten.

Varför jag skriver det här har jag egentligen ingen aning om, så för allas trevnad, för samhällets bästa, så ska jag dra mig till sängen. Over and out. /lisen

Get up, get on love.

Get up i feel like being a sexmachine - James Brown.

NASTYGAL.COM


tjaterier


Tänkte försöka fixa en ny ringsignal (en låt från iTunes) till min (numera gamla) iPhone 3G. Och nu undrar ni säkert, "jaha, ska jag anteckna det med rött eller rosa?" liksom, men detta har faktiskt tagit upp en stor del av min kväll ska ni veta. Ett j'kla krångel visade det sig vara. Efter det ska jag sova för imron blir det förhoppningsvis hård plugg av matte. Sweet dreams på er.


p.s.
Ett stort tack till alla fina kommentarer om min bloggveich.
Ett stort tack till er alla er läsare där ute, med andra ord. Jag kollade på statistiken nyss och såg att förra veckans rekord var 104 besökare på en dag, och att veckans rekord ligger på 99 besökare på en dag. Ja, wiwi! :)

Cred till BJay

"Hey good lookin' What's cookin'?"
"nothin' best lookin'. You, what's bookin'?"

erkänn ganska bra?

tjooooooc naaaaaaaaajS


Oj så jag älskar min prao. Så sjukt sköna människor dom jobbar där, ojojoj. Ena killen går runt och säger "tjoc naaaaaaaaaaiiiiiiiijjjS" hela tiden och skrämmer livet ur mig genom att dyka upp på de mest otippade ställen. Den andra, vid namnet Emil, som får plötsliga ryck om att sjunga opera ibland, är bara allmänt skön och charmig. Dessutom trodde dom båda att jag var bakis idag, eftersom jag lyckades tappa två brickor i loppet av en kväll. En tumme upp för smidiga Alice. Så i detta underbara kök spenderar jag mina eftermiddagar och också så mina kvällar. Tjockt najs.

jag har famlat i mörkret, men i dig såg jag ljuset.

skor - Vagabond, svarta byxor - GinaTricot, linne - GinaTricot, skjorta - Abercrombie and Fitch.

Jag glider runt, är ledig och sover till klockan halv 12 på dagarna. Prao är verkligen min grej, känner jag. Jag går på en iskall fotbollsträning och garvar åt de fina vänner jag har.. som alltid får mig att se saker från den ljusa sidan. De vänner som får mig att glömma allt och leva i nuet, eller också så orka lyssna på mina i lands-problem. Tur att jag har er och att ni står ut med mig. Ni vet vilka ni är. fy fan så ni betyder.

sitter bänkad.


Minivibe i L-ö centrum.

backstage bilder från uppträdandet i centrum i Lördags. Bilderna är tagna av sötaste, underbaraste Sofia (dressedbysofia.devote.se). Fler bilder hittar ni på www.minivibe.se


här är själv uppträdandet, lite dålig kvalité, men det får duga ;)

No pun intended by The Hives


vackert.

Nu kommer säkert Sofia hata mig för det här.. haha! Men det är smällar man får ta. Jag älskar dej också fisen, det vet du!

Klickar ni på play så får ni höra min käre, knasige vän, Sofia Hedberg sjunga den fantastiska låten "Get Here". Jag smög inspelade detta när hon sjöng den vid sitt piano i Juni. Visst är hon bra? Så bra att man typ får rysningar? Sofisen, du är banne mig en hejjare på att sjunga. Hoppas du inte dödar mig imorn när vi ses, jag har mycket kvar att leva för.
Puss på er alla. Over and out, som vi brukar säga. puuuuuuuss.

sometimes, life isn't that easy.


Liam Hemsworth


funnet i iPhoto

lite höstbilder från Oktober 2009, känns sjukt långt borta men på något vis inte så länge sen.'

efter att ha sovit 12 timmar pker jag nu till bästis för att kolla på BERT. puuuuuuuss!!

BOOTS FROM VAGABOND.

Har fått lite frågor om mina skor från Vagabond. Jag köpte dem för typ exakt ett år sedan för runt en tusenlapp, kommer dock inte ihåg det  exakta priset. Vet inte riktigt om de finns kvar i affär, de var ganska slutsålda när jag köpte dom.
Men de är helt klart värda vartenda öre. Jag älskar dem.

Le Tigre - Deceptacon


skulle inte banga på en onepiece i vinter.


kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

bilder är tagna av min MacBook's webcam, därför är bilderna något suddiga.

Nu när jag sovit till 11 (istället för till 6.45) och ätit frukost i en timme (istället för 10 minuter) så tänkte jag åka vidare in till stan för att besöka Sophies och Olivias praoplats. En bra start på en bra måndag, på en bra vecka. Tack för mig. Over and out.
/Alice

lägesrapport

Imorgon börjar PRAO, och i två veckor fortsätter det. hur underbart? Så sjukt skönt att komma bort från läxor, skolmat och lärare ett tag. Sjuuuuukt skönt. Dock, har jag ingen PRAO just imorn, restaurangen som jag ska jobba på visade sig nämligen ha stängt imorn. Upsy daisy, så fick man sova hur länge man ville!

Som avslutning på en bra helg tänker jag därför nu titta på något avsnitt av The Hills och troligtvis dampa över Spencers bravader, men det är en annan femma.
Puss på er cuuties!

titta vad jaaaaag har köööööpt.

Nyinköp från en random musik affär. Jag ska fan lära mig spela gitarr.
Men lever bara en gång ffs.

"death isn't something we understand"

Såg nyss "My sister's keeper", även kallad "allt för min syster" på tv nyss. Seriöst, jag blev typ helt tagen. Helt slöddrig, och av någon konstig anledning.. avslappnad av den. Den är typ magisk. Tar en med storm. En av de bästa filmerna som gjorts enligt mig. Får en på helt andra tankar, och får en att se saker ur andra perspektiv. Klart värd att se.

RSS 2.0