freedom writers.

jag kan typ inte förklara med ord hur tagen jag blev av den här filmen, hur galet töntigt det än låter. Den fångade mig verkligen direkt från första scenen. Jag togs typ till en annan värld och ville bitchsläpa läraren när hon stängde av och sa att vi skulle se fortsättningen senare. Jag vet inte riktigt vad som fångade mig, om det var den stört grymma storyn eller om det var själva stämningen i filmen. Just nu lyssnar jag på soundtracket och får hålla fingrarna i styr för att inte se fortsättningen på Youtube. Äntligen något att se fram emot i skolan. Wiho!

fuck it.

tre favoriter från weheartit.com

out in the sun.

efter ett par soliga dagar i Åre har jag nu spenderat cirka 3 dygn i ett ännu soligare Sthlm. Har än så länge bara chillat galet på dagarna, solat och ätit potatis sallad med rostbiff. Har haft en extrem sömnbrist de senaste 2 dygnen som jag nu, äntligen har tagit igen. PÅ schemat idag återstår ännu mer chill samt middag med kusinerna ikväll. Hoppas ni har det bra, peace out, puss.

långklänning.

www.hm.com
Älskar långklänningar, vill köpa alla 5 men budgeten räcker inte till. Är mest sugen på "smile you are amazing" eller den med leopardmönster.. Blir att fundera över. Vad tycker ni?

PA tider.

minns ni låten? minns ni tiden? minns ni alla de patetiska bilderna man la upp med runda, fula solglasögon och posade med de peace dirigerade fingrarna? Idomin i överflöd och brunpuder i massor? För att inte tala om alla de elverket bilder som las upp som man avundsjukt tittade igenom (satte nämligen aldrig min fot där under p12 tiden). Tänk om alla de där bilderna finns nånstans där ute och gömmer sig? kommer vi någon gång få se dom? Om så var fallet, så skulle jag nog gråta av skratt.

stunderna vi minns.

bilder från åre 2009. vinterlov.

Förrutom att det blåser lite för mycket så är det faktiskt ganska bra här uppe. Solen skiner och termometern ligger på  7+. Att det är 20+ i Sthlm är en annan med avundsjukare femma, men det försöker vi inte tänka på, eheee. Over and out. pusspuss.

music note.

Örhänge i form av pärlplatta som jag fått från min fina vän Jasmine i födelsedagspresent. Tack bästa jazzie!

fotto glasögon.

Lady Gaga gör nu reklam för polaroids nya solglasögon med inbyggd kamera. Glasögonen släpps i Maj i L.A. och kostar runt 1000 kr, kanske blir detta framtidens nya teknik? Jag skulle iallafall inte banga på att köpa dom. Fatta vilka coola vinklar man kan få. 5 av 5 toasters.

Och jag minns när jag mådde kasst, du sa jag kan dra vårt last

imorgon rullar bilen upp mot kallare klimat till åre påre där jag förblir med familjen och min danska vän Caroline fram tills Torsdag. Förhoppningsvis är inte all snö borta och jag hoppas solen också kan titta fram där som den gjort i Sthlm idag. Jäklar vilken sol det var idag! love it. Nu ska jag packa vidare. Över och ut, Alice.

update: skjortan är från hm's herravdelning.

glöm inte att han är 94a.

okej nu när "somebody to love" ligger högst upp på min spotify lista så måste jag ju bara gå och se filmen. Seriöst, det måste ske snart. Jag får flipp av hans google-bilder. Ingen brud kan inte säga att han inte är svinsnygg på den här bilden. Den som menar att han är ful på denna bild, gå och ta dig.

rainbow of love.

lite härliga vårtecken från mobilen.

all my friends in the loop.

bilder tagna förr förra helgen hemma hos Sara.

Har läskigt mycket i skolan just nu. Min kalender är full proppad med en massa skit så jag hinner inget annat än att plugga inprincip. Ändå lyckas jag alltid lägga mig försent så att jag nästa dag somnar dreglandes i NO boken (nice det där lät). Annars så tycker jag det rullar på hyfsat fint. Över och ut, pusshej.

sara bareilles


through fog.


lite random pics som jag tog för någon helg sedan som jag redigerat nu när jag haft extremt tråkigt den senaste kvarten. Snart ska jag hoppa in som danslärare för tre småbarnsgrupper och det passar ju bra när man redan nu har f'cking huvudvärk. No provet om några dagar som jag, helt seriöst nu, fattar i-n-g-e-n-t-i-n-g av, gör liksom inte situationen bättre. Bajs, TPL, hejhej.

tio dagar kvar, hoppas du köpt din biljett till månen.


årets sommar låt.


earcuff'

fick hem en earcuff' från ByCelina.se i brevlådan några dagar efter min födelsedag. Presenten var från mamma och kan som en leendes överraskning. Tyckte den var lite för speciell i början, men jag börjar gilla den nu....
gilla den riktigt mycket faktiskt.

running wild.

4 hyfsat nya plagg från h&m. Köpte dom med presentkorten jag fick i 16 års present. Kärlek och stor heder till den som uppfann presentkort. Dagens tumme upp.

Vougue. Paris

Hittade de här apcoola bilderna från Paris Vouge på Amandas blogg.
Älskar attityden och kläderna. Stört bra bilder.

+++


kärlek vid sista ögonkastet.


feathers and light.

www.wildfoxcouture.com

låtar vi glömt.

0.47 - satan vilka minnen man får av förra sommaren. Shorts, bad, flaket,... jag dör.

hej hej sjuan.

finns stört många bilder i huvudet som kommer upp när man har den här låten. Märker även att man kan texten utan svårigheter...

den här låten håller typ fortfarande. Helt seriöst.

RSS 2.0