busnel

Jag måste ha Sveriges snällaste vänner.
Först så gör dom så att jag får världens bästa kväll,  utan att veta ett skit om det innan. Och sen får jag den här, världens sötaste jacka. Tack mina älsklingar för att ni är så underbart söta. You make my day.

ironi

Bild 1: min uber fina gröna piké tröja som jag damsög hela dagen i idag. (Nedlåtande mot städarna eller vaad?!?!?? haha!) obs. bilden är "tvärtom vänd", min kamera är lite cp..

Bild 2: Min underbara, fräsha lunch: Krossad, uppvärmd lasagne. Mmmmmm så mys!
Jag är så himla exalterad till nästa dag på hotellet att jag inte kan vänta tills imorn!! Guuuud så jag längtar till att gå upp klockan 7 och nu stå i köket hela dan... jiihaaaa!

bikini på Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Har precis gjort min egna bikini på Nelly.com. Rösta gärna på min eller gör din egen på hemsidan!


STRIPKUSE



Hej hopp gummi snopp.
Det har hänt mycket det senaste dygnet och jag kan inte berätta allt i detalj nu. Igår var det en underbart härlig dag då jag fick en veta en mycket rolig nyhet som jag fortfarande inte fattat än (berättar mer sen...) och så blev jag sedan uppvaktad av mina käraste vänner på kvällen. Tro mig, jag hade iiiiingen aning och blev extremt överraskad. Nej, nu måste jag sova. Min vän Alice och jag blir bara mer flumm ju mer tiden går... Det är sjukt hur fula vi kan lyckas bli på bilder... heeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiråååååååå och pusshei och förstås séeeees"

kyckling

okej, just nu känner jag mig som jordens töntigaste människa. En riktig liten kyckling. Det var min sista dag på dagiset idag och jag kommer sakna dom små sötisarna så galet mycket. Dom hade gjort en mapp med teckningar till mig och jag blev så himla rörd att jag nästan började gråta.
Eller, rättare sagt, jag började gråta. Men det var inte förens jag var påväg hem. Detta låter antagligen huuuuuur töntigt, löjligt och fegt som helst i era öron. Men hade ni varit mig så hade ni förstått. I promise you.

snabbis

Ska nu dra mig tillbaks till dagiset för att hämta Bea. Sen ska Sophie komma och vi ska sitta barnvakt tillsammans. Sen drar vi vidare till Sophie och jag ska sova där. På morgonen är det tillbaka till dagiset (igen) för min sista dag och sen vidare till dansen och Alice. Så, det blir nog ganska svårt att hålla uppdateringen uppe. Ska försöka slänga in ett inlägg imorn. So looong! puss.

i love you too, but i've choosen chuck jasper

Hellu you guys!
This is my new shoes and i love them! Har traskat runt i dom i dag när jag mötte upp mina fina (och galna) vänner Alice och Issa. Det känns som om det var en evighet sedan vi träffades. Men i själva verket kanske det var typ 4 dagar (?) sedan jag träffade Alice och möjligtvis 6 för Issa. Men ändå, det kändes långt. Nu ska jag se på Bella and Tyra show (förra avsnittet som gick i Torsdags missade jag tyvärr..). Jag tycker programmet är fett bra, haha! Även fast Bella snackar som en kråka och att allt deras babbel ibland är VÄLDIGT onödigt. Men ändå! det äger! Peace out, man!

KIDS - MGMT

Herregud, jag är helt slut.
Som några vet (och som några inte vet) så praoar jag på dagis just nu. Jag har glömt hur ofräsh man kunde vara då och hur mycket man älskade att hoppa i vattenpölar. Men även om praoen har sina höjdpunkter av gråt, snor och tjat, så är den faktiskt på något sätt härlig. Visst en vecka räcker GOTT och VÄL (tror inte att jag skulle klara så mycket mer), men 4 & 5 åringar är ju för söta ibland. De små händerna, sångerna och skratten. Många utav mina kompisar hatar småbarn (haha! ni vet vilka ni är!) och jag kan inte heller påstå att jag njuter när det väller in 22 skrikiga barn på bussen. Men har man lärt känna dom så är det svårt att inte tycka dom är underbara. Tro det eller ej.

a little girl was in her room and wiched that it was summer.

Två nya sommar klänningar från bästa kusinerna. Bild 1 & 2 - Blå/Grön klänning - Rules by Mary (mitt nya favvomärke?). Bild 3 & 4 - blommig klänning från Zara.
Frågan nu är bara hur länge jag står ut med detta råa 2+ väder? Visst det börjar bli vår (åh, halleluja!) men kan det inte gå liiiiiiiite fortare ??

my weekwnd in videoblog


kollar på...

Och har kommit fram till att Peivie (eller hur hon nu stavas) är lite sådär smått kärringgalen (?), Maria är den korkast av dom korkaste, "Mitt läppstift har slutats att tillverka. Och då slog ju paniken iiiiiin....". Och att hon rikemansbruden har ett så ENORMT hus att det är nästan läskigt. Jag skulle aldrig klara av att bo där. Skulle nog gå vilse i mitt eget hus...

freakshow outfit

Så här ser jag ut just nu och jag känner mig sådär lagom freeeeesh efter 3 timmars intensiv träning. Imorn drar jag och min älskade dansgrupp, minivibe, och tävlar i Tyresö!! JAG ÄR SÅÅÅÅ TAGGAD!!
Jag är i och för sig helt slut, men icke ska jag stanna hemma för det. Ikväll ska jag till Änapänäna och shejka mitt äss hela natten lång, haha! puuuuuss heeeeeeeej <3

JIPPIEE!!!

mitt nya utseende fungerar äntligen! vad tycks??

Leighton Meester


Det här kallar jag vackert.

DEN FÖRSTA VIDEOBLOGGEN I ALICES HISTORIA


VIDEOBLOGG PÅ G!!

haha!! min första videoblogg är nu på g... wiiiiihooooooo!!

Tack

Byxmyndig, straffmyndig, moppemyndig. Allt på samma dygn.
Det har faktiskt varit ett av de roligaste dygnen hittills i mitt liv. Ett av de härligaste.
Det var min dag idag, och den blev perfekt. Bästa presenten var definitivt att jag fick veta att jag ska få en moppe. Shit vad jag blev glad. Jag vill tacka er som gjort min dag ännu bättre. Tack mina vänner för att ni är så underbara.

Alice om bloggarna

Heluuuu!
Tänkte berätta lite om vad jag tycker om Sveriges kändaste bloggare..
Vi börjar med självaste originalet, Blondinbella:
Ja, hon är söt och glad och tjänar MASSVIS med pengar. Men helt ärligt så tycker jag att hennes blogg aldrig varit intressant. "Det här åt jag till lunch idaaaaa, en sallad med såochså många kalorieeeer". Jaha, då vet vi det bella. Jag tycker isig inte att det är något fel på just Bella men hennes blogg är så himla tråkig att jag somnar...
Kissie,
Hon vet precis vad folk vill ha. Hon vet precis vad som väcker uppmärksamhet. Hon vet hur man skrapar in cash. Jag kan inte påstå att jag hatar Kissie eftersom hon säger att hon inte "är sig själv" i bloggen. Men jag förstår att många går henne på nerverna när de läser hennes inlägg. Men kissie är kissie och kommer troligen alltid vara det.
Tyra,
Jag kan inte påstå att jag läser hennes blogg särskilt mycket. Men hon verkar äkta på något vis. Vissa kanske tycker att hon är ointressant och det kan jag hålla med om till viss del. Men annars verkar hon vara en skön och glad tjej med humor.
Kenza, kenza, kenza. Snyggare är svårare att hitta.
Hon är nog den bloggaren jag tycker mest om. Hon ÄR äkta och har varit med om en hel del. Hon är personlig i sin blogg och har galet fina kläder. Hon verkar ha riktigt bra humor och verkar ha galet kul hela tiden. Hon är nog en sån person som det är kul att vara runt om, det är jag övertygad om.
Mogi,
Ni som älskar kläder typ mer än något annat (?) har nog hittat rätt. Men för min del? Nej. Vad hennes favortitsmoothie, favorit puder eller favorit "snacks" är för mig helt ointressant. Visst har hon fina kläder ibland men mer? Hennes blogg är ointressant och videobloggen... oh.. den är ännu värre...
(Måste bara slänga in Lisa här i inägget, även om hon inte är så känd)
Lisaplace.devote.se är faktiskt min favvo blogg. Hon inspirerar, tar galet bra fotton och är vad jag kallar "panik-snygg". Bloggen är alltid rolig att läsa och hittar alltid nya "mode online" sidor. Hon är bara 15, men är enligt mig den bästa bloggerskan hittils (okej, kenza är väl på samma plats då...)

mästerverk

Deras video kommer ju gå till musikhistorian, och det är antagligen det dom vill också. Jag tycker själv att videon var rätt så weird (men vad förväntar man sig från LadyG? något normalt? njet..). Men samtidigt så tyckte jag faktiskt att den var väldigt rolig.
"You've been a bad girl. A very bad, bad, bad girl Gaga"
"I know Honey B..."



rätt så förvirrad.. ja...

Hello allihoppa!
Asså shit vilken stressig helg det här har varit. Idag har jag typ sprungit runt helt förvirrad och inte vetat vad jag ska börja. Jag fick skippa dansen för den förbannade läxhögen var ALLDELES för stor. Nu har den dock krymt lite, lite. Usch vad jag har hatar en här veckan. Det är ju så mycket prov, inlämningar att jag blir helt galen! men, jag kan hålla ut. Veckan efter den här är det två veckors PRAO, påsklov och sen........ TOSCANAAAAAA!
herre vad jag längtar asså.

frihet

Fan vad jag vill vara fri,
tänk bara att få göra precis vad jag vill och ingen säger något?
bara göra det liksom. Just do it. Never mind. You only live once.
Jag längtar tills jag flyttar hemifrån, fan vad jag längtar.

nirrefirre

Har dansat i 3 timmar och min kropp är mer än D Ö D.
Vi repade idag eftersom vi förmodligen ska tävla nästan vecka på en tävling i Tyresö!! (wiiihoo på den)
SÅ nu ska jag återhämta mig och ta ett lååångt bad med spotify på, spellistan - sköna favoriter. Jag säger som Jossi: Detta är nirrefirre.

Och nej bell, det är INTE bajskluttar i badet. Det är "fejk-rosblad".. haha!

"Mammma! mammaaaa!"

Jag och min vän Foki har precis garvat IHJÄL oss åt den här videon. Den är så fruktansvärt klockren att jag dööör.
som avslut så vill jag berätta att jag haft besöks rekord här på bloggen den här veckan. wiiihooo! Det kanske inte låter så mycket för er, men jag har faktiskt haft en statistik på 85 besökare! :) Därför vill jag tacka er som läser min blogg, ni betyder ska ni veta! puuss <3

WHO SAYS

John Mayer,
Hjälp vilken skön musik han gör. Definitivt min nya favorit på Spotify.
Tror även att jag ska checka Skavlan programmet, på svt play, där han var med.

what's up with the haircut ?

asså, antingen har man HEL lugg eller ingen alls. Den här halv luggen ser ju bara helt fel ut...
Nej, det går inte. Det går inte alls. Det känns som om han lagt VARENDA hårstrå på sina perfekta ställen. Skulle någon peta på det skulle han antagligen lacka daze... Han må se okej ut annars. Men frillan ÄR fööör tillfixad.
WHAT THE HECK??!
Kristen Stewart är ju så söt annars! Vad ffaan är det här för hockey frilla??! it's horrible!!

forever beautiful

Yes!
min hals har blivit bättre och nu KAN jag i alla fall svälja. Jag var hos doktorn imorse och dom sa att det inte var så farligt, att det höll på att gå över. Det känns bra, eftersom de här dagarna varit ett rent helvette. Jag tror jag aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv, så det var skönt att komma till skolan och garva lite. Nej nu måste jag kila!
Hadéé!!
update: tro inte att jag själv tycker att jag ALLTID är vacker (min rubrik - forever beautiful). Så starkt ego har jag (tyvärr?) inte. Jag syftade på min text på min T-shirt. (men tack ändå älskade mochimoo! jag saknar dig som fan i skolan! kryyaa!)

DEN OINTRESSANTA MÄNNIKSAN

Halloj! vad har Alice gjort denna vackra, varma vår dag?
hon har ... eh.. suttit inne hela dagen..?

Jaha okej! Vad gjorde hon där inne då?
öh.. tittade på TV och var typ.. inne på datan..

Datorn? Hur länge då?
typ.. eh.. 4 timmar kanske?

Nämen! vilken trevlig dag du måste ha haft! Suttit och lökat framför en data skärm 4 timmar!
Njaaaeee... inte alls faktiskt.

Nähe.. blev det Hollywood fruar på kvällen då? Kom igen nu!
Jaa.. det blev det faktiskt...

Blev det alice stora höjdpunkt på dagen?
Ja, det var nog det.. hehe :)

cräzy

Att göra en egen header är ju näst intill omöjligt. Jag vet inte hur länge jag suttit framför skärmen nu, men länge är det i alla fall. Kan inte något datasnille på blogg.se fixa så att det blir ENKELT att fixa headern ?
gaaaaaaaash! jag blir ju craaaazy!

Jag har...

...konstaterat att de här halstabletterna bara bedövar tungan och INTE halsen!
Bajz på dom.
... också konstaterat att serien "Hem till gården" måste vara den sämsta serien EVER. Förlåt men skådespelarna är... vad ska man säga ? skitdåliga och vääääääldigt planerade? haha!
... också upptäckt att Cimons blogg är bättre än bäst! haha! killen är ju stört skön! (och sjukt snygg, men det vet ju alla redan..)
"Nu är det jag och min ryska kanin mot världen. Lite snöoväder? BRING IT ON BITCH! Mer päls åt folket!"

SAD MAN

Idag är jag en sad man med lärar glasögon.
Min hals gör bajs ont och jag kan varken prata eller svälja.
Mitt ena öga har blivit inflammerat (ingen aning vafö) så jag får ha min glarre idag.
Nu ska jag spela The Sims, hoppas det får mig på lite bättre humör!

håll tummarna

Just nu tävlar min dans-lärare i locking i Frankrike i VM (!!!).
Jag hoppas, hoppas, hoppas, det går bra för henne!
Här är ett exempel på locking dans (för er som inte har en aning om vad jag precis skrev om)..

ÅRE 2010

en sammanfattning av mitt och mina vänners sportlov 2010 i Åre.
Gud, jag längtar redan tillbaks...

UPDATE: sorry, för att jag råkade göra klippet privat först.. hehe..

bilen som luktade chips...

HELLU FLICKS Å PÖJKS!
Ledsen att jag inte skrivit på sisådär 4-5 dar... hehe, men det har verkligen varit fullt upp. Tiden (och orken) har liksom inte räckt till. Vi har, på de här 4-5 dagarna, åkt en MASSA skidor, åkt ice-cart (gocart på isen) där vi höll på att förfrysa våra fingrar, åkt pulka och sist men inte minst garvat, näst intill ihjäl oss, i skogen.
Nu sitter jag i bilen påväg hem. Bilen är proppfull och luktar souer cream and onion chips.... myyyyyyyyyyyyys.
Nej, nu måste jag sluta.. mår.. lite ... illa...

RSS 2.0