DANMARK. SOMMAR 2010

sand mellan tårna, glass i oändliga massor, varma vindar, converse och barbent. wish i could be there...

i would like that hair be mine.

KeSha, Mary-Cate. Abbey Lee, Lisa Olsson och Hanna Montezami på bilderna ovanför.

Jag skulle nog göra allt för att få sånt där naturligt perfekt hår just nu. Inte för tillfixat, inte för krulligt, men ändå nerlagt med tid och apsnyggt. Biiiiiiiig thumbs up'

rapunsel, black and white

www.wildfoxcouture.com

end of week

Helgen har faktiskt varit bra. Nu när man tänker efter liksom.
Jag har gått på Harry Potter, med the fantastic four, och varit näst intill tårar när den söte varelsen som börjar på D (det där var bara för att inte avslöja allt till er som inte sett filmen) får en kniv i hjärtat.. RIP. Sen har jag njutit av en underbar konsert med självaste Linnros. Två timmars väntan i tio minus var fan värt det. Vi fick platserna längst fram vid räcket och jag smälte ganska rejält när han i micken viskade "jag älskar er också". Hursom helst, låten Genom Eld var alldeles magisk och versionen av hans "Från och med du" konstrat med Robyns "Dancing on my own" var ett mästerverk.
/
Söndagen har spenderats med en ihållande huvudvärk, två timmar utomhus i snöstorm i hopp om att sälja bullar till klasskassan, dansklass och nu --- gäster. Plugg? det tar vi ikväll.. eller?
puss på er.

idag smäller det.


SWOOSH

Fiberoptik, konkav, konvex, ljustråle, hastighet, ekolod, eko.. hur? varför? var?när? förklara, analysera,reflektera.. blalblalbla. Trött är ett milt ord på hur jag är på den här skiten. Vill ha helg, vill softa, vara ledig. Imrogon är det fredag, och det banne mig min räddning.

täggelitäng in snowstorm

ciao bello!
lyssnar på tagg musik och längtar till helg. borde ta itu med no'n nu men jag har så lite lust med det att det är näst intill ett skämt. Visst, man har väl aldrig lust att plugga hemma, men det vore kul om det fanns liiiite motivation kvar. Men icke. Den blåste bort med snö stormen för länge sen. Btw, snöstorm? veckans wtf? var det inte augusti nyss? shortsen är ju kvar i garderoben. Conversen är kvar i hallen. Men icke. Ännu en gång. Vintern är på ingång kära vänner. Har hört att det ska bli den värsta på över 1000 år (ja, min lärare sa faktiskt så), kuuuuul, fan vad mys...

en miljon på banken, men ingenting att leva för.

jeans - GinaTricot, Linne - GinaT, nitarmband - lindex, gjärtring - GinaT, halsband - present av kompis, från Kina.

the ledgens

Min kärlek för Queen har börjat gro igen. Deras musik är helt fenomenal, fantastisk och helt galet maffig. Alla instrument som komparerar varandra, sångarens röst, det är som handen i handsken. Nu fylls min spotte lista med mer av "artist - Queen", kan jag säga..

L.O.V.E.

Skjorta - lånad av OlleBolle, från TopShop, jeana - Cheap Monday, mössa - GinaTricot.

Cimon.

"han har kontakter med vakter, krogpersonal
hela Stureplan, Brendtslys, Carma, SpyBar
han känner röset, alla balla coola som finns
han e som fisken i vattnet, han e stockholmsprins"

så j'vla bra

Tänk dig själv.
Grekland, segling, strålande sol, klar blått vatten, en man med en ängels röst och kungen av gitarr. Det kan fan inte bli mycket bättre.

franskt vs. engelskt

Hip Hop ? - med Hocus Pocus ft. Procussions.
Franska språket är ju som fisken i vattnet vad det gäller hiphop musik. Kan liksom inte matcha mycket bättre. Givna, nya favvon i spotte listan. Over and out. Alice.

kan du förklara hur man ska orka? jag vill bara ha semester på mallorca.

Om Gud bara visste hur skön jag va,
skulle han säkert pröjsa min lön ida,
men jag har säkert för höga lönekrav,
o jag glömde som vanligt min bön ida,

Jag vill vara ledig, ledig, ledig
bara sitta bredvid,bredvid, bredvid
inte göra nånting' nånting' aaaaaaalls,
bara göra nånting' nånting' naaaaaajs.

Mange Schmidth - Ledig.

Dreams that you want to remember.

De nätterna jag inte kan sova, lyssnar jag ofta på den här låten. Clair the Lune av Claude Debussy, Låten kan ni känna igen från ett flertal filmer. Twilight och Ocean's 11 är två exempel. Klassisk musik är väl inte direkt den typ av musik som fyller mina spotify listor här hemma. Men denna låt, är banne mig helt magisk. Helt magsik avslappnade och lugnande. Som ett sömnpiller som får en att tänka på bra saker. Och som får en drömma om bra saker. Om härliga saker. Om sådana saker man drömde om när man var liten, såna saker som man trodde kunde bli verklighet, men som man med tiden insåg var helt praktiskt omöjliga. Dreams that you want to remember.

Costa Rica

Om sisådär 1,5 månad åker jag till detta paradis på andra sidan jordklotet. Jag kan inget annat än längta ihjäl mig och fortsätta söka upp biler på google..... Costa Rica bby..


please like me if you want to, not like you have to

ej så bra kvalité eftersom versionen är live. Bättre verson kan ni hitta på spotify. Värt att söka upp. Ben Harper och Jack Johnson må vara de bästa akustiska sångare på denna jord. Detta sammarbete får 11 av 10 i betyg, helt klart.

Jameela Jamil

Britten Jameela Jamil knows how to get dressed'. Sjukt inspirerande tjej med enorm energi. Det gillar vi.

moget

detta kan åstakommas på en facebook's chatt klockan halv två en lördag kväll, mellan niggrokid och nigropapi (jag och max, med andra ord).

max: niggro, du får inte vara vaken!
dineychannel är slut, gå och lägg dig nu förfan!"

jag: men papiiiii! sneeela, bar liiite till?!?"

max: fan heller kvinna, sov eller gör mackor"

"okei, gujka eller leverpastej?"

"stjärtsmör med negerpastej.."

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt.


--.--

....och där slutade jag med den fruktansvärda pluggningen av första världskriget. Jag spyr snart på min bok. Nu får provet gå som det går. Det går till en viss gräns, efter ett x antal timmar orkar man inte mer. Nu ska jag sova, så det blir inte mycket till bloggning ikväll. Förbättring väntar imorgon. Puss på er. Alice

fyller mina öron.

Himlen luktar plast - Daniel Adams Ray.

Svart, vitt och allt därimellan är ett mästerverk. Jag kan inte sluta lyssna på det. Texterna går rakt in i hjärtat och stämmer så jäkla bra. Musiken är härlig och får en på bra humör. Allt finns där. Om du inte lyssnat igenom det så är det hög tid. Du lär inte bli besviken.

fredrik snortare & cecilia synd

nu ska jag plugga som en uggla, ciao bello!

DIGGIN' HER STYLE

Har precis kommit på att jag älskar Keshas stil.
Det hippie inspirerade- fjädriga- glittret får mig liksom att vilja se ut som hon. Hon vågar tänja på gränserna men låter det aldrig gå överstyr. Håret är skit coolt och makeupen ovanlig men orginell. Kan inget annat än buga och applådera till hennes outfits. Mycket inspirerande och snyggt må jag säga!

just nu..

... befinner jag mig i en liten stuga placerad i den djupaste småländska skogen, bland flugor och gran. Kossorna traskar i vanlig takt här utanför fönstret och 2 km härifrån kan vi finna närmaste granne. Min mobil har endast en plupp till tecking, Tvn har kanalerna svt1, -2 och Tv4 och nätverket är skrämmande segt. Trots dessa omständigheter så måste jag säga att dumt är det faktiskt inte här. Visserligen, jag skulle nog aldrig kunna flytta hit permanent, men en sisådär 4-5 dar, fungerar faktiskt för en trogen stockolmare som jag.

Men imorgon åker vi redan hem, och det är på ett sätt skönt, för imorn är det ju fredag. Och på fredagar vill man vara med kompisar, det vill faktiskt alla femton åringar. Så nu ska vi fortsätta packa ut alla saker här, snart kommer nån "antik-människa" och ska betrakta alla saker här inne som förhoppningsvis kan säljas.

puss på er, Alice.


ochrasy - Mando Diao


swoosh picture

Mitt bidrag till Wella's tävling "bästa swoosh bild".
mer information: http://lisaplace.devote.se/blogs/6483902/var-kreativa-.htm#WriteComment

true words


no matter what they tell us,
no matter what they teach us,
we can't deny what we believe in,
life is ours, and we live it our own way,

två steg från paradise.


Saxophone guy

jeansshorts - BikBok, tröja - WeekDay, skor - Vagabond, tajts - hm, hatt - GinaTricot, armband - Jimmie Cioo.

RSS 2.0