he torpedoed my casino. muscled me out.

Skjorta - Abercrombie and Fitch, linne - h&m, shorts - BikBok, halsband med hjärta - GinaTricot.

Lyssnar på musik från Ocean's filmerna. Musik gjord av David Holmes. Ibland älskar jag verkligen film musik. De har så mycket mer känsla. Dessutom är ju Ocean's 11 min favoritfilm så det gör ju inte saken sämre direkt. Nu ska jag läsa min tråkiga klass bok. Soo long, guys!

Might like you better, if we slept togheter.

Weird text men en grym låt. Älskar beatet. Lyssnar sönder den här låten för tillfället. Igår fick jag nämligen reda på att detta blir min dansgrupps (Minivibes) nya låt för terminen! Gaaash, jag är sååå taggad.


Ida Sjöstedt

Bilder från Ida Sjöstedts visning på Sthlm Fashion Week Mercedes Benz. Collection S/S - 11. Otroligt söta och fina kläder. Jag är typ kär i den blommiga shorts-dressen och den beige kappan. Mamma mia så snyggt säger jag bara. Riktigt imponerande. Sen måste jag ju bara tillägga att det faktiskt är min vän Elsa på de två sista bilderna.. hihihihiiii, *stolt vän*. Nu kommer hon säkert bli lite små irriterad när hon ser det här, MEN JAG HOPPAS DU ÄLSKAR MIG ÄNDÅ PELS!

glasses

sammetstajts - h&m, tröja - h&m, glasögon - Gucci och halsband - JC.

Hittade tyvärr inte min digital kamera, så de fick bli Photo Booth bilder ist.
Imorn har jag btw sovmorgon till 9.30 - tummen uuuuuuupp!
Imorn har jag forbollsmatch på en fredagkväll och måste spela trots mitt skadade ben från moppe krashen igår (ja, du läste rätt. jag krashade med moppen påväg till skolan. Fick hela moppen över mig och skrapade öven upp händerna lite. Men det kunde faktiskt vart så mycket värre. Och taaaaack och loooov att jag bytte till jeans från shorts precis innan jag åkte..) iallafall så blir allt det här något av en - tumme neeeer!

Imorn åker flera av mina bästisar och pojkvännen på klassresa, bröllopp och gud vet allt... tummen neeeeer för det åsså.
Men imorn ska jag faktiskt träffa Dessan som äntligen får gå ut! det blir - tummen uuuupp!
Nu ska jag sleepa. puss hei

Urban Angels

Tittade in på min danslärares blogg (som nu för övrigt bloggar för finest :)), och hittade det här klippet. Det är från danstävlingen React och det är dans grupper Urban Angels som dansar, som också vann tävlingen. Var bara tvungen att sno det här klippet, det är ju så sjukligt bra på att dansaaaa.

Madagascar 2

Såg Madagaskar med Felix, John, Filip, Martina och sötaste Ellika idag. Så jäkla bra film. Kan inte sluta garva åt pigvinerna och "ooooh! i think Moto Moto.. laaaaajks youuu!!" hahhaha!

Dessutom är låten riktigt bra. Inte sant ?

style by Tyra

Det kliar i fingrarna när jag tittar in ringarna och halsbanden på stylebytyra.se. Har lust att klicka på köpknappen på allihoppa. Funderar strakt att göra det på den guldiga ringen och kanske också så på kedjan. Tycker att Tyra verkligen lyckats med sin smyckenskollektion och den lär ju sälja som smör. kanske bäst att passa på ?

back in the days


Hittade lite bilder häromdan från när vi var små. Till och med väldigt små. De flesta bilderna ovanför är på mig och min bror. Gröna Lund bilden är på mig och mina dagis-bästisar och de två sista från mitt kalas i typ 2an/1an.
Haha! herre så man såg ut vissa perioder asså. Och klädde sig framför allt. Jag frågade mamma flera gånger.. "mammaa! hur kan du låtit mig gå runt så hääär?! med typ senaps-gul magtröja och blommiga tajts och ... aaargh! jogginskor ?!"
Men aja, det var tider det trots allt. Inga behov, inga måsten. Lek, Lördagsgodis och studsmatta was tha shit liksom.

jack Johnson - Go on


Nytt och hittat.

Bild 1. Nytt linne från GinaTricot. Bild 2. Halsband från JC. Bild 3. Ny tröja från H&m. Bild 4. Halsband som jag gjort själv. Pärlor från Panduro. Bild 5. Nya byxor, ocskå från GinaTricot. Bild 6. Armband som jag hittade idag i mammas skåp. Något jag gillar starkt. Bild 7&8. Konfapresent från i sommras. Ring från Efva Attling med texten "Fati - Amor" (ödet - kärleken).

soundtracks and comebacks

Vi vann en skön vinst på 6-0 och hann precis in i bilarna igen innan spöregnet vräkte ner som mest. Det var sjuuukligt jobbigt, men det är ju iförsig inte så konstigt med tanke på att detta sommarlov inte innehållt så mycket träning som man önskat.. hehe. Nu ska jag iväg och träffa Olivia och Ebba för lite fix och trix inför kvällen. Puss på er. PEEEEEEEEEEEACE.

fort knox.

rutig skjorta - Abercrombie and Fitch, body - BikBok, jeansshorts - Bikbok, halsband - h&m och sist men inte minst - the hat från en strandshop på Gotland.
kan ju också tilllägga så där lite btw, att jag fått en ny frilla tillklippt igår. Kanske inte syns så jätte mycket på bilderna men skillnaden känns ska ni veta. Kunde inte ens kamma igenom mitt hår med fingrarna förr. De slitna sommartopparna var ju bara ivägen. Nu ska jag upp och käka frukost, seeeeeeiiis.

Orange.

Så här såg jag ut på VK3s konfirmation i Lördags. Klänningen är köpt från GinaTricot för något år sedan. Snart ska jag träffa min pojkvän, men sen är allting oklart. Som det mesta varit de här veckorna - oklart, spontant. Men jag gillar det, och det känns sjukt bra. hoppas ni alles har det bra, peaaaace ooout!

we don't sleep when the sun goes down. making up for teenage crime.


Under livets gång ska man göra saker man minns. För det är de där roliga, galna händelserna man gör, som får oss att skratta i efterhand, som vi minns. Man ska passa på så länge lovet varar. Passa på så länge man är fri. Passa på att vara spontan och smått galen. För det är ju trots allt det- vi minns.

minivibe. 19.20 - kungsträdgården

AAAAAAAARH!! JAG ÄR SÅÅÅÅÅ PIRRIG NU ATT JAG INTE KAN SITTA STILL!
om en halvtimme brummar jag iväg på min moppe till danssalen för genrep. Klocken 19.20 befinner jag mig och världens bästa, härligaste dansgrupp i Kungsan för att uppträda. Jag är så sjuuukt taggad och det här ska bli såå kul! Hoppas ni alles har det bra och att ni mår lika bra som jag.
/
"för just idag är jag stark. just idag mår jag bra. jag förs framåt av kraftiga vindar. för just idag är jag stark."
Kenta in my heart. I just say.

01.26

fotton tagna av mig på Allsång på Skansen. I Juli 2010.

"jag tror en av anledningarna till att jag skriver musik är att jag är så kortväxt. Som en envis tax bland stora hundar vill jag hävda mig. Jag tror nämligen att alla små människor har en tendens att vilja hävda sig och jag gör det genom musiken. Liksom hiphopen. Texrader istället för knytnävslag."
/
lyssnar på Oskar Linnros prat i p3. Sjukt bra, säger jag bara. Sjukt bra.





Vampires suck

Tittade in på bloggen "twotwilights.blogg.se" och upptäckte denna nya film "Vampires Suck". Helt sjuk film, men det verkar typ va fett rolig. Jag älskar Twiligt, böckerna, filmerna, allt det där. Men tittar du på USA så har den fan gått för långt på vissa ställen med Twilight hysterin. Den här filmen behövs tror jag. För att de värsta fansen ska få lite perspektiv på saker och ting. Det tror jag iallafall.

Här har ni iallafall trailern? Hiss eller diss?


overhappiness!

TIIIIIITTTAAAAAAAA !! JAG BLEV GODKÄND PÅ MOPPE PROVEEEET!!!
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee!! :)

Denna kära Måndag börjar med...

...att jag vaknar 09.30 och inser att mitt teori prov för moped börjar om precis en timme. Paniken slår till med storm och jag klär på mig, ringer min far i all panik och säger hjääääääääälp, jag har försovit meej..!! Men ett svar med något irriterad ton säger han "jag hämat dig väl då...".

Jag hinner fram precis i tid och tänker, yes nu hade jag tur! kanske fortsätter turen och jag klarar provet?
Men icke sa nicke. Datorn meddelar icke godkänt nu för tredje gången men 51 poäng. 52 är godkänt, så surt är bara förnamnet. När den (fula, jobbiga,bajsiga) receptionisten säger "det finns först en ledig tid för omprov nu den andra septeeeeeember", trodde jag seriöst att jag skulle koka sönder.
Men, men, men. Jag hade lite tur trots allt.
Medans vi stod och pratade säger (den nu helt plötsligt mycket söta, snälla, inte alls bajsiga) receptionisten. "nämen, titta här! vi fick precis ett återbud imorn, så vill du boka tid imorn 11.45?"

Jag lämnar byggnaden, något irriterad, men ändå lite smått glad med tanke på det senaste beskedet. Jag sätter på mig hörlurarna och sätter på Linnros - 25 (låten ovanför) och plötsligt blir jag väldigt glad. Nästan så glad att jag skrattar. Det finns ju fler saker man kan irritera sig på än ett enda jäkla poäng på ett prov.

afternoon sunlight

www.ilovewildfox.com

Man får det inte roligare, än det man gör för sig.


Hemma bäst.

Kom hem igårkväll från staden utanför Falkenberg, där jag har bott i en vecka. Är just nu hos Livis och vi vaknade för typ en halvtrimme sen (heheh). Snart bär det av till staden för att träffa några utav mina tjejkompisar som jag inte träffat på huuuuuuuur länge sen som helst. Det ska bli riktigt ruuulit' för jag har saknat mina älsklingar så! :)
puss å kjam.

RSS 2.0