7 rekvisitor och ett underbart väder,

Heeeej sötisar!

Är hemma hos Nora och vi testar våra sjuka danskläder som vi ska ha på oss. Randiga strumbyxor, näthanskar, pjamasshorts, rosa tajts.. 7 olika rekvisitor ska packas ner och några av dom ser seriöst inte riktigt kloka ut, haha!

Till sist vill jag tillägga att jag haft en härlig skoldag och att jag ääälskar vädret! Det går dessutom rykten om att det ska hålla sig hela helgen! Väldigt otur bara att man ska vara instängd i en danssal hela helgen typ. Men lite kommer vi nog hinna vara ute, trots allt.

Nu ska vi kila till repetitionen,
So loooong sunshines! Kiss and hug, Alice


gamla goda tider...

Salut !

Har precis försökt plugga lite NO, men det går åt skogen. Jag förstår inprincip ingenting på lektionerna och när vi nu helt plötsligt ska ha prov ... känns inge bra. Jag kommer heller inte hinna plugga i helgen, så jag får väl rå plugga när jag äntligen har tid, kuuuul!

Men förutom No:n rullar livet på ganska bra, tycker jag. Inget att klaga på. Jag hoppas bara att det ska bli fint väder imorgnon! Imorn är det nämligen den hederliga vårmarknaden på min förra skola och jag hade tänkt åka dit och hälsa på. Det är så kul att titta tillbaka lite på den gamla goda tiden när man var så liten och inte behövde ta ansvar. Tänk vad skönt det var; knappt några läxor, inget problem med kompisar, inget skitsnack, ordet "skämma ut sig" finns knappt. Alla körde sitt egna lilla race och gjorde det de känner för. Jag kan knappt förstå att jag längtade så mycket efter att bli stor och vuxen. Jag insåg nog inte konsekvenserna till det.

Nej, nu ska jag sova.
Ha det bra! Kram, A. 


sometimes days are beautiful,

Gud vilken dag! Det är ju sommar i alldra högsta grad and i love it !
Solen brände så mycket att jag redan fått "tröj sträck" av tröjan jag hade på mig idag - helt sjuuukt! Idag tog jag också mitt första dopp som ni kan se på bilden. Min min stämmer väldigt bra in på hur "varmt" det var i vatttnet, d.v.s chockerade kallt. Annars idag har jag spelat golf med skolan, solat med Issa och Wester, spelat ännu lite golf och haft det allmänt skööönt.

Här kommer lite bilder från denna underbara dag:



Peace and love, Alice

hos noris!

Hej sötnosar!

Just nu ligger jag i Noras säng och vi ska strax sova. Har ätit middag hos henne.
 Har sovmorgon imorn och vi har friluftsdag. Jag valde golf och det kommer nog bli väldigt kul!
Nu är det bara en timme kvar på Noras födelsedag, så om du inte redan sagt grattis så är det sista chansen nu.

Puss puss och god natt! <3

yes yes yes!

Jiiiiiiiiiippiey!
Vi vann äntligen en match! Det var verkligen såå skönt att vinna.
Det blev 3-1 och vi hade spelet nästan hela tiden.

Jahapp, så var det skola igen. Inte speciellt kul alls. Men jag såg precis i almanackan att det bara är 13 skoldagar kvar. Det kan man faktiskt hålla ut, så shinkig är jag inte.

Och imorn fyller noris snoris fjortis! Glöm inte det :)
God natt, Alice.


Skjutspel med I o F

Morning morning!

Är med Issa och Folke och vi ska snart  spela Call of duty. Det är faktiskt ganska kul att bara spela med tjejer för då slipper man förlora hela tiden... :)

Fotbolls matchen gick dåligt igen, vi tappade allt i andra halvlek. Men, men vi får ta nya tag i matchen idag! Förrutom att spela match kommer jag vara med issa och folke och försöka plugga lite senare ikväll. 

Ha det super gött!
Puss o kram, Alice 


Filmfestivalen i Cannes

Good morning!

Sitter fortfarande i Pjamas och kollar in bilder från filmfestivalen i Cannes. Jag bara älskar alla fina klänningar som de har på sig och skulle själv gärna vilja vara där. Tänk dig själv... Röda mattan, 100-tals fotografer, kändisar vart du än tittar - Brad Pitt, Robert pattison, Angelina Jolie.., varmt väder, Frankrike...

JA, jag skulle VÄLDIGT gärna vilja vara där nu. Hur är det här liksom? Regn, mörkt, kallt, tråkigt.
Här är lite bilder, längtar du också?



åååååååååå! Visst vill man dit?

Torsdag,

Tjo bre! <3

Suck, jag kan faktiskt inte säga att jag är pigg efter 3 timmar i en caféteria. Men vi hade faktiskt det ganska kul ändå. Jag träffade några killar från min förra skola och vi snackade om gamla sjuka minnen som man både ville och inte ville minnas, haha!

Ikväll ska jag till en ungdomsgård och träffa lite kompisar, vet inte riktigt vilka än, men vi får se.

Nu ska jag äta!
Puss och kram <3


äntligen!

Tjenare tjenare!

Åååh, äntligen äntligen är det lov! Det är så skönt att det knappt går att beskriva.

Skolan var ganska tråkig, vi gjorde inte så mycket. Vi skrev ut lite bilder och redovisade för klassen och lite lärare. Ganska skönt i för sig, men det blir ganska segt när lärarna verkligen drar ut på det hela.
Efter skolan åkte vi till Fabbe och jag spelade CS för första gången - jag sööög, haha!
Sen drog jag vidare till centrum och träffade lite kompisar. Å nu sitter jag ensam hemma och ska snart på sista dansen. 

Imorgon ska jag stå 3 timmar i en caféteria och inte få ett enda öre och det ska bli hur kul som helst ! 
naaaaaaaaaaaaat. 

Ha det jätte, jätte bra!
Puss puss, A.

Some pics from today,

Laddade precis över bilderna från kameran å här kommer de bästa,
(Om du håller musen på några av bilderna så kan du se min beskrivning)

Hetatse tjejerna i stan
yes man! lyckades i precis rätt timing!världens coolaste mupp!Fabbe är coolish !Fabbes humor, haha!

Nu ska jag försöka med ett nytt utseende till bloggen,
Efter det kommer jag nog hoppa i säng - måste seriöst sova lite!
Kiss and Hug, Alice

trötter som älskar Tyra

Okej, nu har tröttheten kommit...
I slutet av skoldan var jag så trött och jag knappt kunde hålla upp ögonlocken. Det var riktigt jobbigt att gå runt hela dagen i stan, i iskallt väder och fotografera tråkiga byggnader. Så, jag åkte direkt hem efter skolan och nu chillar jag framför Top model. Jag älskar verkligen Tyra. Jag älskar hennes personlighet och hon är verkligen en bra förebild för alla tjejer och kvinnor där ute. Och såklart är ju hon den vakraste kvinnan i typ hela världen!


Monday,

Hej igen!

Har precis kommit hem från en timme fotboll och en timme dans. Det förvånar mig faktiskt att jag inte är så trött. Men, det kanske kommer...

Skolan,
Vi har börjat på en projekt vecka som handlar om vår kära, kära stad Stockholm. Idag har vi sökt fakta om några sevärdigheter och imorgon ska vi fotta dem. Det ska faktiskt bli ganska kul om man tänker efter. Okej, förrutom min grupp då. Jag har ju Issa men de två andra killarna går mer än på nerverna (om det nu går..). Så, vi får se hur det går helt enkelt. 

Annars har jag inte så mycket att rapportera, 
Så ha det gött och god natt ! Kram, A. 

HOS ALICEJ

hejhej !

Är nu hos alice, ska snart på fotboll. see you sson ! PUSS


Ibland har man tur...

Tjo tjo!

Gud vilket väder det varit idag! Det känns som om det är i mitten på Juli - skjukt skööönt!

Dagen började med att jag hjälpte till i trädgården. Den var helt upp och ner vänd efter alla byggställningar och skit. Men nu blir den bara bättre och bättre. Efter det drog jag och mamma in till stan och vi köpte en massa fin fina grejer. Bland annat köpte vi en ny jacka åt mig från H&M och jag tror jag aldrig haft så mycket tur i mitt liv. Det fanns en enda kvar och den var i precis rätt storlek ! Sååååååå jäkla grymt. Så här ser den ut:

                                                        
I love it!
Efter det åkte vi och slog lite bollar på rangen (det gick sådär). 
Nu, vidare till en jätte mysig resturang bara 200 meter från vårt hus.
Tjaa, det har faktiskt inte varit en så tråkig söndag som det brukar :)

Hoppas ni också haft det bra!
Pussar och kramar, Alice


Korits

Hejsan hejsan!

Kom hem från fotbolls matchen för ett tag sen. Vi spelade faktiskt rätt bra, men inte tillräckligt. Vi förlorade IGEN (!).
Idag har jag också varit på folkes land. Jag sov över där från i fredags tills idag. Vi hade det väldigt mysigt och roligt. Hon har verkligen världens finaste landställe! Men mer om det senare.

Nu ska jag äta, sen åker jag till Mickan för att träffa Nora och Ebba.
Puss puss <3 /ALice

It's always hard when you're up for a change

Det kom väldigt plötsligt, och jag har insett att det kan hända mycket på bara två dagar.

Det som har hänt angår skolan. Jag har nämt förrut (för ungefär en vecka sen) att det inträffade en väldigt jobbig sak som jag inte orkade ta upp just då. Saken var den att en av mina kompisar ska byta skola. Vi är tre tjejer som umgås ganska mycket och när en droppar av blir det väldigt... tungt. Jag har inte riktigt klickat med de andra i paralell klassen o.s.v. Så vi ringde för att kolla om det fanns plats i en annan skola där jag har mina kompisar som jag umgås med på fritiden. De sa först att vi bodde för långt ifrån skolan och att det inte fanns någon plats, men igår ringde de och bad mig att komma till en intervju med deras rektor. Och det var på den jag var imorse.

Det gick bra, rektorn verkar bra och skolan också. Jag sa ingenting till mina kompisar för att jag inte ville att det skulle gå "ett snack bakom ryggen" när jag inte ens visste om jag kommit in i skolan. Men det höll inte så länge eftersom en tjej i min kompis klass såg mig och så på en kvart visste hela årskursen att jag varit där. Och det var både på gott och ont.

Jag vet inte riktigt hur det kommer bli till hösten. Men jag har förmodligen en plats i den nya skolan. Jag har ingen aning om i vilken klass eller så men hoppas på att få information om det snart. Jag hoppas verkligen att allt ska fixa sig nu, för jag har redan gått igenom tillräckligt många motgångar under min högstadietid.

Nu ska jag höppa i säng,
Hoppas ni har det bra allihoppa,
Kiss and hug, Alice.


Till final



Som den lilla melodifestivals nörd jag är och med mitt blå-gula hjärta tittade jag på Eurovision Song Contest semifinalen igår. Jag var ju tvungen att se hur det gick för henne :).
Visst, Malena skötte sig jätte bra, men gud vad de ändrat på numret ! Nu har hon någon tjejkör som sjunger och tar över hennes röst. Uppträdandet var väldigt stelt och inte alls som det i globen vilket inte är bra enligt mig. Som tur var kom hon till final men efter att ha sett uppträdandet trodde jag faktiskt inte att hon skulle komma vidare. Är det bara jag som tycker så här eller är det fler ?

Nu ska jag lägga mig,
Puss puss <3


Uppdatering,

Hejsan hejsan!

Herregud vad jag är dålig på att skriva! Inte så ovanligt som sagt, men bättre sent än aldrig.
Okej, först lite om helgen:

Lördag:
Dans gigget var... inte det bästa vi gjort, om man säger så. Det var ganska stressigt, jag gjorde väldigt mycket fel, dansade nästan in i högtalaren och tappade peruken som vi hade på oss på scen. Men nu skrattar jag bara åt det. Det måste få gå dåligt ibland, shit happends. Men det förvånar mig ändå att vi fick så beröm efteråt... :)
Efter det var jag med lite kompisar och vi hade väldigt roligt. Kvällen spenderades med Issa och Folke och även vi hade väldigt roligt.



Söndag:
Klockan 12 åkte jag mot grönan för att träffa kompisar från USA och några från Sverige. Det var otroligt kul !
Jag tog mig mod i slutet av dagen till både Katapulten och Insane. Var satans nervös innan men klarade mig igenom båda två. Båda var stört roliga! Katapulten var faktiskt läskigast även om det var andra gången. Insane gick så fort att man knappt hann tänka men visst var den läskig, det var den, men inte så läskig som jag trott.

Senaste:
Det har inte hänt så mycket precis,
Skolan är som vanligt och det rullar på. Jag försöker hålla ut så mycket som möjligt av veckorna fram till sommarlovet -lägtar sjuuukt mycket!

Nu ska jag gå, ska snart på golf träning.
Ha det gött! Kram, A.


Bounce - Caution



Skällande hundar, en gigantisk spindel, sand, vatten, blod svett och tårar (på riktigt) och så otroligt mycket mer.
De dansar på golvet, i luften, i taket och på nästan var ända vägg i hela lokalen.
Man blir helt mållös efter att ha sett Bounce med sin föreställning Caution. Det finns en tanke bakom varje dans och allting är tajmat perfekt. Det ända jag vill göra nu är att se den igen och... igen och igen!
Den här showen var bland det sjukaste och roligaste jag någonsin sett. Ni ska bara veta vad som hände i slutet...
Jag vill inte avslöja allt, men kan säga att jag blev dygnsur och borde haft "slappare" kläder på mig, helt klart.
Om du inte redan har sett den här så gör det nuu ! Det är sista veckorna som dom kör och ni borde verkligen passa på. Jag kommer aldrig glömma den här showen, och Bounce har blivit en av mina idoler på nolltid.

Ursäkta för väldigt dålig uppdatering på sista tiden. Men internet har inte funkat på ett tag och det har varit minst sagt fullt upp. En väldigt jobbig grej har inträffat och den förföljer mig som en skugga. Det handlar om skolan men jag vill inte ta upp hela grejen nu, det kanske blir en annan gång. Bounce showen fick mig att glömma och det var otroligt skönt.
Imorgon ska jag gigga med dansen och jag borde gå och lägga mig nu. Jag vet redan vad jag kommer drömma om och det vet nog ni också vid det här laget. 

Arrividerci! (chansade på stavningen, kanske märktes..)
Puss och kram, Alice <3

Lördag och Söndag,

Tjohoo!

Låg i sängen hela dagen igår med feber till och från. Det var riktigt, riktigt tråkigt men det gjorde att nästan hela förkylningen har gått bort. Har bara lite snuva kvar nu.

Idag har vi åkt in till stan med familjen. Vi gick till Kungsträdgården och åt glass (käkade persika-hallon, mmmm!) och gick till NK för att försöka byta lite presenter som var fel storlek m.m. Vi lyckades byta ett plagg åt mig, och jag bytte till en rosa kofta som är jätte skön! Vi skulle också byta ett linne från Odd Molly men det hade inte köpts på NK så vi får byta den på en annan affär...

Nu sitter jag hemma och gör precis ingenting. Måste egentligen plugga till de prov jag missat i skolan - seeeeeeegt !! Orkar verkligen inte det. OH SHIT! om tio minuter börjar Gossip!
Bye Bye! <3

kan ju inte låta bli

Good Morning sunshines!

Ligger fortfarande i sängen i pjyamas efter att ha varit vaken i typ 2 timmar. Jag hade skit ont i huvudet och i halsen när jag vaknade, men efter lite tabletter är det mycket bättre.

Det var väldigt kul och mysigt igår och väldigt... kallt vare också. Mina tår och fingrar tappade känseln vilket kanske inte var det bästa för min förkylning. Men sånt får man ta om man ska ha kul! :)

Hade från början tänkt att vara hemma idag men nu kanske jag ska ut på pick nick i stället, får se hur det blir helt enkelt.

Jag vet att inprinsip alla har haft de är bilderna upplagda på sina bloggar. Men jag kan ju bara inte låta bli att också lägga upp dom. De är ju sååå himla underbara. Så.. här kommer nu ett par bilder från Bik Boks summer collection:



Nu dampar pappa och säger att jag måste sluta,
Ha det skit bra! Puss puss <3 Alice

RSS 2.0