I feel safe, Because I have a tiger on my chest.

Befinner mig nu i Sverige, i en bil, påväg till Torekov - där jag kommer befinna mig en kväll och en förmiddag. Sen åker vi vidare till en stad utanför Falkenberg där vi ska spela golf med ett par familjekompisar i en vecka.
/
Apropå absolut ingenting, så såg jag världens läskigaste film igår. Den handlade om ailiens som går in i kroppar och en massa skit. Det otäcka är att filmen pendlar hela tiden från riktiga röstinspelningar, filmer från privata kameror, filmer från polisbilar osv. När man ser den verkar den så sjukt verklig. Dessutom är en helt rubbad tjej som är med i filmen som ser sååååå läskig ut att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Haha! det här låter säkert helt sjukt i era öron, men ser du Fouth kind på en kväll då det är helt kolsvart utomhus och blåser kuling, så vet du vad jag menar.

Okej, nu fick jag nyss panik.

Jag är seriöst den klantigaste människan i hela världen ibland. Den mest förvirrade, klumpiga och glömskaste (om man nu kan säga så) människan på detta runda klot. Den med guldfiskminnet liksom. Jag har nämligen just upptäckt att jag inte har en aning om vad mina örhängen från Georg Jensen är, min konfa present från våra vänner i Danmark. Och saken gör det inte bättre att jag heller inte vet vad min ring är från Efva Attling, som också är en konfapresent. Hade jag varit miljonär hade jag bara kunnat gå och köpt ett par nya, men nu är ju fallet inte så.

Min röst har brustit, drömmar med. Min tröst har lyckats gömma sig, o så många mål man aldrig når, men det e helt OK, ändå.

Lillbroshan och hans lag spelade en rejält brunkig kvartsfinal i lera och spöregn. Syskonen och föräldrarna stod med marackas, vuvuzelan och gud vet allt. Men det räckte tyvärr inte, och laget gick lunkandes hem med en förlust i ryggsäcken. På eftermiddan drog vi några stycken och körde go'kart. Det var lite läskigt stundtals och satan vad det gick fort! Men trots allt så var det faktiskt riktigt, riktigt kul. Alla gick nästan hem oskadda. Förutom Pelles svullna, antagligen kraftigt stukade, finger.
Idag är det sista kvällen här i Danmark och eftersom det i återigen regnar så blir det antagligen film ikväll. Hoppas ni alla har det bra. Puss puss, Alice.

ibland har man förj'vligt kul med photobooth


vart håller du hus ?

Den här mannen får mig seriöst att vika mig av garv. Han är så rolig att jag sitter och skrattar för mig själv framför datorn (hur patetiskt det än låter). Det spelar ingen roll hur gamla Youtube klippen är eller hur många som tycker att han är "ute". De håller fortfarande och är fortfarande lika roliga varje gång. Jag hoppas verkligen att han gör comeback snart och fortsätter med stand-up. Eller iallafall syns lite mer.

Spola fram till 1.05, seriöst, jag dör..

en önskan

/
Hade jag haft 15 000 kr i bakfickan hade jag ju lätt gått och köpt en Canon EOS 7D.
Inte nog men att den kan ta sjukligt bra bilder, utan att du även kan filma med den i HD kvalité. Dessutom kan du ta 8 bilder i sekunden, och hur coolt är inte det ?
/
Här är ett exempel på en film du kan spela in med Canon EOS 7D:
/
/
Om ni har lust, kan ni även kolla in på linafoto.blogg.se, hon använder Canon EOS 7d och tar riktigt bra bilder! :)

Homecoming

Kavaj- GinaT, jeans - Carlings, tröja - h&m.

faaaan nu har jag bråååådiiis. see yaaah

tropical beauty

www.wildfoxcouture.com

Danemark

Är i Danmark för tillfället. Typ Thornby heter det tror jag, hehe. Det ligger på Jylland, norra udden (för den nyfikne). Min lillekärebror spelar nämligen fotbolls kupp här och då följde hela tjocka familjen med på resan.
Blir nog inte så mycket uppdatering kanske, men jag ska försöka.
puss på eeeer!

det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet.

Destiney hämtade upp mig, Livan och Foki och körde oss fort som.. (jag vet inte vad ?) till Waxholm. Lagom blöta och efter en halvt misslyckad tilläggning med Waxholmborna stirrandes på oss (vad fan är grejen egentligen att stirra när man ska lägga till med en båt? haha!) så drack vi tidernas godaste dryck (CocaC) vid kajjen.
Efter det drog vi till D's land och åkte "däck", och jag vet inte hur många gånger jag skrek "VII KOMMER DÖÖÖÖ!" den gången. Men GALET kul var det faktiskt.
Tack brudar för en alldeles uuuuunderbar dag.
puuuuuuss!

3 saker som gör mitt liv enklare ?

1. jag höll typ på att bli avslängd från tåget för att jag inte hade med mig mitt leg, som man tydligen skulle ha.
2. jag har cirka 2 timmar och 50 minuter kvar.
3. Mannen bakom mig snarkar som en häst

ON MY WAY TO GBG

Tro det eller ej, men just nu sitter jag ensam på ett tåg, på väg till Göteborg, snuvig som bara tusan med Oskar Linnros spelandes i mina öron. Ledsen för extremt dåligt skrivet här på bloggen de senaste dagarna. Men anledningen till det är att jag varit hemma sammanlagt 2 timmar den här veckan. Men nu så. Nu ska det uppdateras. Har ju ändå fyra och en halv timme framför mig innan jag rullar in på Göteborgs Central.
see ya soon guys!

lägesrapport

Ledsen för dålig uppdatering för dagen.
Har varit med mami hela dagen i stan och sen träffat vänner hela kvällen. Nu är jag hemma hos min älskade livis med självaste foki (sjukt bra drag.. btw). Nu blir det skitsnack i sängen.
puuuuss puuuuss hei.


.

Moppen brummar och vägrar att starta, + att displayen har blivit helt väck och helt svart. Men tyvärr inte nog med det. 3 minuter efter upptäcker jag att jag glömt badvattnet och badrummet är översvämmat. Jo tack, det går bra nu. Gud måste ju älska mig.

full rulle, minst sagt

tröja - GinaT, halsband, (konfapresent) - Efva Atling.

Steg upp 07.00, kunde knappt öppna ögonen.
Åkte till färjan, såg på Marley och Jag på båten. Garvade åt Ice Age 3 med min käre vän. Kom hem, packade upp. Lekte buffalo-mamma/"snel-häst" med mina kusin barn på studsmattan. Nu: köra moppe (motorn har inte varit igång på 5 veckor.. heh, undrar om den ens startar?) och sen... däckar jag väl antagligen i sängen....

man blir ju för barnslig när man är med fockmeister

nej vi har inte blivit ailiens. det är en effekt som kallas sträckning... :)

"kom till Gland, sjukt bra drag! heirå séeeiz." /fockmeister

Memories of VK1.

Vet inte hur länge jag jobbat på den här eller hur många gånger Philip frågat "Alice, jobbar du fortfarande med den där filmen?". Men nu så äntligen, är den färdig. Så här har ni, Memories of VK1, ett konfaläger vi phulingar sent kommer glömma.. :)

Oboy är den bästa drycken EVER.


mina nya snyggingar

jag tycker iallafall att Spanien var värda att vinna.
och jag tycker att Ramos och Torres för den delen är ganska snygga. För b-rudar visst håller ni med mig?

jag har sand i hela håret och sand i sandalen. glassen smälter i min mjuka slut.

Nu bär det av mot Sudesand på Fårö, där vi även spenderade vår dag igår. Med strålande sol och varmt vatten så kändes det som om vi lika gärna befann oss på Mallis eller på en strand på franska rivieran. Det turkosa vattnet saknades iförsig men annars var allt helt perfekt.

Hoppas ni alla har det grymt,
peace and love, Alice.

kissing the flowers.


found at ffffound.com


Ce Jeu = det här spelet


the artist and the songwriter



Låg nyss i solen i 1,5 timme och lyssnade på Amanda Jenssen's sommarprat. Fick då ta del av hennes barndomsminnen, att hon bland annat hade sniglar som husdjur, och att hon har ett andningsbesvär sedan liten då hon bara får in 30% syre igemföresle med oss andra. Hon har en underbar personlighet och gör riktigt bra musik. En av Sveriges coolaste brudar, enligt mig.

Minivibe on youtube

nu har vårt nummer: Tik Tok fått mer än 20 000 views på Yooutube!
hihiiiiii! coolt va?! Längtar som fääään till Augusti då vi ska upptrda på Ung08.
Här har ni klippet:


The fantastic panties

Brukar inte fastna för underkläder direkt. Men den nya kollektionen från Lindex har faktiskt kommit med ett par riktigt söta små trosor. Dessutom är det 3 för 2. Hmm.. kan bli dangerous....

second hand

en gammal kjol från Zara som jag köpte i London vid typ 9 års ålder som jag nu testar som klänning.

Jag sov till 11.40, åt frukost och en golfrunda senare var dagen helt plötsligt över. Nu är det dags för tacos. Hoppas ni alles hare gött. puuuuss pusss!


mitt läge

Livet på landet är soft, avslappnade men faktiskt också lite förvirrande.
Jag saknar mina vänner som in i bängen och vill dessutom tillbaks till Vitsgarn. Ingen fattar mina internskämt som "Maxicat", "Hei Arnåld" eller "ståpäls". Fan vad jag saknar allt. Skratten, flummet och alla random händelser som bara kan inträffa på Vitsgarn. Titta bara på exemplet att en 15 årig kille är så kissnödig och så trött att han tar fel steg när han ska kliva på bryggan och istället kliver ner i vattnet. Plums så var Max(icat) blöt och 2 tjejer grät av skratt. Jag var en av dom och Matilda (fockmeister) den andra.
/
Nu måste jag sova för min bajsiga hals gör ont. :(
Hoppas ni har det bra iallafall. puuuuss! /alice

jag frågar mig själv..

varför jag alltid börjar packa efter klockan 12 när jag ska upp klockan 8 ?
varför jag får för mig att jag precis nu ska söka ny musik på spotify och kolla igenom alla bloggar ?
varför jag själv ska uppdatera min blogg precis nu mitt i all yra ?
men, svaret är nog ganska enkelt ändå. Datan är typ mycket roligare än att packa.... duuh'

home from Virre

Tjeeeeniiiis!!
Tänkte mest säga att jag är vid liv och att jag är hemma nu.. död som en fisk. Saknar alla redan något enormt men det känns bra att jag har tryggheten att jag kommer träffa alla imorgon. Vet inte vad jag skulle tagit mig till annars.
Mer om lägret får jag berätta senare för nu måste jag sova. Ska upp 07.30 imorn, hur najs (bajs) ?
Hoppas ni alla haft det grymt. puuuss!

RSS 2.0