ny skjorta - H&M divided

hej hopp!
Nu drar jag till mormor m familjen. Är tillbaks vid 5 och då ska jag möta upp noris snoris. Gud! Det var alldeles för länge sen vi träffades! Peace out!

this is it

Den här filmen är helt underbar! Om du inte redan sett den, så gå och beställ biljetter nuuu! Man får se allt om repetitionerna, vilket kan låta lång-tråkigt, men jag tröttnade inte en enda sekund!
Michael har framstått som konstig och nerdrogad i media. Men efter att ha sett filmen får man en helt annan uppfattning. Man ser att han var pigg, han skrattar, han ler. Han var precis som oss.
Filmen visar tydligt hans musikalitet. Han var en perfektionist, men på ett bra sätt. Jag har varit ett fan som liten och kommer nog alltid vara det. Ingen kan säga att han var ond, för det finns inga bevis.
Han är The king of pop. Han är the one and only, Michael Jackson.

tjenix

Hej hej!

Nu är jag hos mor min och har precis kollat mina tänder. Snart ska jag möta upp elsi pelsi, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det visar sig.
Peace and love. / Alice.

det är inte okej

Att ha ett NO prov, på mer än 40 sidor, på en tisdag efter lovet.. är INTE okej! Finns det seriöst något värre än plugg på lov?! Nej, antagligen inte.
Idag har jag spenderat dagen med kompisar och tittat på gamla filmer från 10-års åldern. Vissa saker vill man minnas, andra inte. Haha! Seriöst, man var knäpp. Hjärnan kan inte varit tillräckligt utvecklad. I för sig det säger ju sig själv, vi var ju bara 10, men att man var såå knäpp visste jag INTE ! Jaa, herregud..
Kvällen fortsätter med plugg (!!!) och TV.. tihi..
Peace and love, Alice.

trick or treat

heeei!
Idag har jag varit med Alice och Issa. Vi åkte en sväng in till stan där vi bland annat testade det fulaste i hittade på Ginatricot. Hahah! herregud, man såg förskräcklig ut. Sen åkte vi hem till mig, spelade buzz och gick bus eller godis på kvällen. TAHA! jag vet, vi är väldigt mogna men det var ganska kul ändå. Vi kletade lite Kalles Kaviar här och var eftersom ingen öppnade när vi plingade på.. Lyckat!

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag inte vill vända dygnet helt.
god natt, god natt! /alice

Emanuel Ungaro

Made by Emanuel Ungaro:
Är inte klännnigarna helt underbara ?
Jag kan inte sluta kolla på hans kollektioner. Den gula klänningen är helt klart en favorit! Jag vill haaaaa !
Peace and love, Alice.

nu sticker jag

Nu drar jag till min kusin för att fira hennes barns 2 årsdag. Innan det ska vi också hinna se på lillbroshans match. Peace out!

höstbilder

Nu har jag äntligen fått upp bilderna från igår!
ph 1, 2 och 3 - min söte vän Alice
ph 4 - jag
ph 6 - min bajskorv matilda

Vi hade verkligen INGENTING att göra så vi tog lite bilder bland höstlöven. Ovanför ser ni resultatet. Jag har tagit bilderna med min svarta Olympus (kan inte nummret utantill..) och redigerat dom i min Mac.
Enjoy! Puss /alice

"Men Stig sa att det var åkäj"

Egentligen kanske man inte får skratta åt sånt här..
Men observera att det framstås faktiskt som att det är Jerry som äger Uffe o inte tvärt om. "Uffe! du får inte skyylla på praaktikaaanten!" HAHAHAAH!

Frukostdamp


godmorgon!

God morgon God morgon!
Alice och jag har precis vaknat efter  en sjukt kul kväll igår. Vi DREV så hårt med alla små fjortisar och det var stört kul!! Sen drog vi vidare och bussluffade .. typ. VI kom hem vid typ 12 och Alice var super pigg medans jag var D ö D.
nej, nu måste vi dra!

freedom

Nu är det höstlov och jag bara ääääälskar det!
Idag har jag klarat mig igenom 2 prov, en uppsats + en redovisning. Det gick sisådär på allt förutom matteprovet a-del där det faktiskt gick jätte bra! Det är skönt att allt är avklarat..
Ikväll ska jag vara med, min söta vän, Alice och kommer förmodligen träffa lite andra människor.
Peace and love, Alice.

snart lov!

hei alla där!
tro det eller ej, men jag sitter faktiskt på toaletten när jag skriver det här.. hahhha! Bärbara datorer gör allt möjligt :) Jag har precis pluggat franska i 4 timmar eftersom provet är imorn. Vi har verkligen haft läskigt mycket den här veckan. Men imorgon är det höööööööööstlov! och jag är så jäääääääädrans glad över det!! Inga tjatiga lärare som BEGÄR tystnad och skäller ut en om man ens viskar, ingen äklig skolmat, inga tidigamorgonar... JIPPEY !

Nu hoppar jag in i dushen och datorn får inte hänga med,!
bye bye! /alice.

Feber

Ursäkta för väldigt dålig uppdatering. Men sen i söndags kväll har jag blivit sängliggandes. Jag hade 38-39 graders feber inprincip hela dagen och hela natten igår. Men nu känner jag faktiskt att jag är på bättrings väg. Det jobbiga är att det här är den värsta veckan att vara sjuk. VI har 3 prov den här veckan, inlämningar.. osv. Men jag ska försöka släpa mig till skolan imorn och ta mig igenom skiten.

elsa

Hello!

Har sovit hos pelsen och nu har hon precis åkt till dansen. Jag väntar på mammi, vi ska åka till mormor en sväng. Resten av dagen är oplanerad så vi får se vad som händer.

Tillsist vill jag tillägga att jag är riktigt GLAD att det var Camilla som åkte ut ur idol igår. Äntligen. Reza var grym och jag älskar Rabihs hundvalpsögon.. :) MEn Tove, CALLE OCH Mariette förblir favoriterna.

SHIT MÅSTE RUSA, PUSS!


för öronen


Rainy day - Coldplay. Kommer alltid va en favorit.
Gud vad den här veckan gått fort. Det är verkligen helt sjukt!
Men skönt är det, för imorn är det fredag. Jippey :)
Nej nu ska jag faktiskt lägga mig, Natti natti <3

ett tack till mina vänner

My outfit for today:
Kavaj - H&M
T-shirt - Gina tricot
Jeans - Cheap Monday
Halsband - H&M
Armband - presenter..

När allt känns piss, kan det faktiskt plötsligt vända.
Och det tack vare: humor. Vad hade vi gjort egentligen om vi inte kunnat skratta? Vad hade vi gjort om humor inte fanns? Ett skratt kan förändra ens dag och det är jag VÄLDIGT glad för.
Jag vill tacka mina vänner för att ni har samma, knäppa, vidriga humor som jag. Utan er hade jag inte överlevt.
Peace and love, Alice.

plättar

Jag är grym på att steka plättar! Det tog ett tag, men kolla bara hur lyckade de blev! *sjit stolt* mihii!

Icecold

Okej, seriöst.
Hur kallt är det egentligen?! Det snöade för tusan imorse!! När jag gick hem från tåget höll jag på att frysa till is. Nästan bokstavligt talat...

Idag hade vi besök av en kille som hade Teambuildning med oss. Han var riktigt häftig. Han kan läsa människors beteende och hjälper företag och klasser med gruperingar. "Ni vet han i Mentalist, jag är ungefär som han". Han är bästis med Björn Borg och har jobbat med riktiga "värstingar" i nian som bar pistoler. Han var faktiskt mycket till hjälp och vår klass behövde honom. Ett sådant jobb som han har, kan jag tänka mig själv att ha när jag blir stor.
Nu ska jag hjälpa mammi med maten!
Peace and love, Alice.

skön låt och lite svar

Heeeeeey!
Nedanför hittar ni världens skönaste låt. Jag vet, det är säkert bara jag som älskar den. Men jag kan inte sluta lyssna! Flöjten eller vad det nu är har ett så skönt sound!

Lite svar på kommentarer:
* Ja, jag vet. Jag skriver inte så ofta, men jag försöker så gott det går.
* Tyvärr, blir det ingen videoblogg för mig. I alla falll inte på den närmaste tiden. Det känns lite för fånigt för mig och jag har inte den "förmågan" att göra inlägget kul att titta på.. tror jag.
* Hahah! Issa, jag vet att det inte är säkert att de ändrar till 16. Men OM det gör det.. så får jag panik.

it's insane

Ingen kan ens föreställa sig hur mycket jag LÄNGTAR tills jag får köra moppe. It's insane. Det skulle verkligen vara en befrielse för mig. Att kunna ta sig fram själv utan att behöva vänta på bussar och springa för att inte missa den. Att åka från dörr till dörr...
JAG VILL HA EN MOPPE NUUUUUUUUUUUU!!!
Om regeringen ändrar gränsen till 16 så kommer jag att demostrera utanför Riksdagshuset. Jag kommer samla ihop alla mina kompisar och stå med plakat! jag skojar INTE! Dom skulle bara våga.. morr...

segis

Hei hei!
Det blev en sen kväll igår och vi sov 4 stycken på 4 kvadratmeter = KAOS. Men det var j'vligt kul i alla fall.
Idag har jag och Alice inprincip gjort ingenting. Tittat på lite Gossip, gått till HM och degat. Ikväll ska ja till ebba bobo. 

Nej, nu har jag inget mer att skriva., Puuuuuuuuus<3

dags för fredasmyyyyys..

Tjabba tjena!

Är hemma hos AJ nu. Vi går i mjukis byxor och ska snart nörda framför idol, hahHa! I love it.

Dansen var sjukt kul och skolan var bra. Det är underbart att det är helg och Ja, jag mår skiit bra!
Nej, nu ska jag inte vara osocial.
Ha det gött, Alice.

P.s.
Rubriken.. Ja, jag hatar alla som sjunger på låten. OCH ja, jag hatar att man får den på hjärnan!


plugget tar upp allt

Hejsan hejsan!

Ojojoj! vad det var länge sen man skrev här. Förlåt mig, förlåt mig. Men plugget har verkligen tagit ALL min fritid denna vecka. Jag har inte ens hunnit gå på någon träning (!) vilket är mycket ovanligt för min del.
Men nu är det mesta överstökat. Jag klarade mig igenom både engelska redovisningen och SO provet. Vette faen hur det gick, men det visar sig. Det kändes i alla fall som om jag gjorde mitt bästa.
Imorn är det fredag.. HJÄLP, vad denna vecka gått fort.
Men skönt ska det bli i alla fall. Ska sova hos Alice hela helgen eftersom att päronen är i Spanien i 27 graders värme. (Ja, man kan undra varför man bor här i Sverige).
Men, vi kommer ha det sjukt kul i alla fall. That's for sure.. hihi!
Nej, nu ska jag sova.
Natti, natti! <3

my new jacket

Nya skor från Dinsko och ny höst jacka från Odd Molly. Jag känner att det redan är två favoriter och kommer användas riktigt mycket.

När jag kom hem från skolan satte jag mig och pluggade i 3 timmar i sträck. Det var sjukt jobbigt, men man känner sig nöjd efteråt.
Alla var sjukt flummiga på dansen idag, det går inte ens att förklara. Jag skrattade så mycket att jag var tvungen att lägga mig på golvet, en annan var tvungen att sticka ut huvudet ur fönstret och en tredje.. råkade spotta vatten i ansiktet på läraren.. HAHAHA! N, du är för rolig du.
Nu ska jag sova!
Pusselipuss <3 /Alice

min sena start på dagen


busbilder


Att hoppa runt och ta bilder får mig att känna mig lite mindre rastlös, medan jag är hemma, väntar på mamma och lyssnar på P3. Haha! Nej, nu ska jag föröka jobba med engelskan.

peace and love, Alice.

suturday morning

Tjoooooo!

Igår var jag med Snoris. Vi hade myskväll och det var jätte mysigt. Det enda som störde mig rejält var att Camilla kom vidare istället för Jon. Hon är alldeles för hysterisk och förstör låtarna med hennes "slagergrej". Jon tar henne så lätt! jag fattar inte vad folke tänker med ibland.

I alla fall,
nu äter jag frukost hos N och ska snart ta tåget hem. Ska försöka få mamma med till stan idag, jag behöver verkligen en ny höstjacka. Annars, inte så mycket planerat.

Ha det super bra!
puss på er<3

Automne

(bilderna jag får upp just nu, kommer förmodligen fler senare.
Var på promenad i det kalla höstvädret, med Pepsi.
På ett sätt hatar jag hösten, man blir så trött av mörkret. Men på ett sätt är den vacker. Rödbruna och gula löv, regniga dagar när man är inne och dricker te och ser på film, höstkappor, sköna vantar, mössor.. Hmm, den är nog lite mysig ändå :)
JIIIPIIIIEY! imorn är det friday, min absoluta favvo dag.
Ha det gött, /Alice.

RSS 2.0