V.

Är med Pelsen och min vän Foki.
Vi ska snart käka middag och strax dra ut till brasan. Kommer förmodligen träffa lite folk där och sen dra vidare. Tycker i för sig att valborg kan vara lite överskattat, men det är samtidigt är det kul att alla pallrar sig ut och att man träffar så många ute. Hoppas ni alla får en riktigt bra kväll. puss !

P.S. kom till Foki, sjukt bra drag, heeeeeeei!

lökning

Jag är verkligen ledsen för EXTREMT dålig uppdatering. Men all min tid det senaste dygnet har bara gått åt till pluggandet. Tyvärr så har den faktiskt det.
HAr i alla fall hunnit springa idag mellan regnskurarna. Kändes skönt att tänka på lite annat och bara springa av sig helt enkelt. Blev helt genom svettig dock och till och med eftersvettades efter duschen. Fräsht va?
Nu ska jag säcka i sängen. go'natt puss!

"slitvarg blir skvallerbrud"

Nu har jag varit tillräckligt duktig med pluggandet av både franska och amerikanska revolutionen. Nu behöver jag lite nutid. Lite skvaller, mode och tramstrams. Så vad passar då bättre än ett avsnitt av Bella & Tyra Show? hmmm.. nada? Så nu blir det ett avsnitt av det bästa, svenska "talkshown" E V E R.
puss och go'natt. /Alice

garderobsfynd


Hittade en såkallad "armyjacket" i mammas garderob här om dagen. Trots att den är något sliten så diggar jag den starkt. Passar perfekt och är lagom varm med en kofta under nu i slutet av april. Gud, vad jag älskar otippade garderobsfynd.

kärringsnack

Magen kurrar och ögonlocken - tunga. Har troligen någon form av "eftertrötthet" från helgen eftersom jag endast sov runt 6 timmar i lördags kväll (ops, hoppas inte mammi för syn på detta, hehe).

Nu har det ringt från både comhem och kalle anka -tidningen på loppet av 2 minuter och sökt mamma/pappa. Alltså seriöst, det blir ju bara för mycket. "Hei jag söker Annette är hon möjligtvis he'...." "Nej, hon är "TYVÄRR" inte hemma" "jaha, okej. Då ringer jag upp lite senare." "*mummel* nja helst inte" "tack och hej då""HEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIJJJJ" (uttalas - hääeiiij) haha! det sista är nämligen min sluthälsningsfras vid sådana samtal. Kan bara tänka mig deras frågande miner. Vissa säger "jaha, jaa.. heeeeeij". Så, psst. Detta rekommenderas till alla som är extremt trötta på "reklam-samtal".
Nu ska jag sluta med surkärring snacket.
Puss puss heeeeeeeeeeeeeeeeiii.

svart på vitt


skjorta - H&M, strumpbyxor - GinaTricot, skor - älskade converse, linne - Abercrombie and Fitch, armband - Jimmie Cioo och favvo kjolen från Topshop.


THE LAST BOUNCE. buhuuu :'(

Humor, oslagbart, äkta. Helt jävla fantastiskt rent utsagt. Bounce slår allt.



Det pirrar i magen bara jag tänker tillbaka. Det pirrade i magen och i hela kroppen under hela showen. Man ville bara springa upp på scen och också dansa. Bättre time-ad, zynkad och utstrålande grupp får man leta lääänge efter. "Bounce håller alltid alla löften". Så det finns ingen chans att bli besviken.





min vän elsa

Hur snygg är inte min bästaste elsa?!
Det är så kul att det går så bra för henne.
I miss you pelsiii!



mer finns på http://annamalmberg.tumblr.com.

tjänis

Är med mina vänner M och B och vi är mer än slut efter vår filmning till bildprojektet. Det är helt sinnessjukt hur trött man kan bli av att bara filma. Tror jag ska sova lite nu om jag en ska ha en chans att klara av kvällen. Puss och go'natt. Hei.

live laugh love


Åh herregud vad vi har skrattat ikväll. Magen värkte och jag var tvungen att hämta andan ett flertal gånger. Jag bara älskar sådana människor, som mina vänner, som vågar bjuda på sig själva utan problem. "Att skratta gör livet längre" och ja, det känns faktiskt så. För jäklar vad det är underbart att skratta. Det får en att glömma precis alla problem.

black and blue


i want to go leopard



Naomi Campbell

"To me, this is extremly beautiful"

halsont

Blev hemma idag pga. min bajsiga hals. Känns dock mycket bättre nu än vad det gjorde imorse. Just nu håller jag på att jobba med en liten film som sammanfattar vår resa till Toscana. Jag väntar bara på att få bilderna från min tränare så att jag kan göra klart den. Jag tror faktiskt att den kommer bli riktigt bra :)
Nu ska jag äta, sova och titta på tv. puss hei.

Monster ball tour... here we cooome!

Visste ni förresten att jag och mina vänner B och M befinner sig i globen om exakt 10 dagar och skriker till Lady Gagas grymma låtar? inte? då vet ni nu! :) Att få höra musiken, skrika tills man blir hes och häpna över hennes förmodligen galna show får mig att längta skiten av mig. Att bara få se henne får mig typ att skrika, här i min ensamhet. Fyyyyy vad jag längtar.


keep on rock'in

fortsätter smälta framför wildfox. Ljuset, blickarna, stilen, spontaniteten. Hur fasen kan det bli så bra? Drömmer nog om att en gång få vara med om en fotografering för wf. Jag menar hur ballt vore inte det ?

trasigt

trasiga jeans - Carlings, t-shirt m. dödskalle - SALT, kavaj - H&M, pälsväst - Jimmie Cioo, örhängen - H&M, solglasögon - BikBok, skor - converse.

Ganska rastlös sitter jag nu här och häckar framför datorn. Plugghögen väntar egentligen, men jag orkar verkligen inte ta itu med den. Trodde dessutom att det var Top model idag men enligt tv.nu så var det tydligen inte det...... bajs. Navy CIS, Äntligen hemma, eller Debatt är nu alternativen..... blä.

butter

Jag frågar mig själv varför man absolut ska kunna det här med restisans, plus å syd pol, elektriskt motstånd, magnetism skit osv. Men jag kan verkligen inte komma på varför. Det känns ju inte direkt som om jag kommer ha så mycket nytta i framtiden av det direkt.....
"nej men tjena! visste du föresten att enligt Ohms lag så kan man räkna ut hur stor strömmen är i en krets?" "ööööö, näääää...."

Burial - Miike Snow

Jeansskjorta - Denim by Vero Moda, Svart klänning - H&M, Sammetstajts - H&M, Mössa - H&M (long time ago) Armband - Jimmie Cioo, Halsband - H&M och hjärtguld-ring - GinaTricot. Haaha! Ja, jag är något av ett H&M -fan.

france


Bilder från Frankrike. Fan vad man längtar tillbaks då. 

Min kropp är D Ö D. Skojar inte för 5 öre.
Dagen började med samling utanför en idrottshall inte mindre än 09.45 på morgonen. Dagen fortsatte med en föreläsning om "Mental styrka", fotboll, lunch och sen typ konditions träning med matcher non stop'. Sedan vidare till disco dansen och tillslut --- home sweet home. Nu ligger jag i badrock och har skit ont i nacken (sitter galet oskönt) och ska lägga in lite glosor på glosboken.se. och sen väntar sängen för OJ vad jag kommer sova gott inatt.

.

Jag stoppas av en mur som inte går att rubba. Sparkar jag på den och tränger mig igenom den så blir det ett hål och det känns inge bra. Försöker jag springa runt den så får jag springa en oändlighet för att ens ha en chans. Och det slutar alltid lika dant. Jag blir instängd. Nästa dag får jag veta hur roligt dom hade på andra sidan muren. Men jag, jag får aldrig ta del av det för jag är stoppad av muren.


lisen tipsar

Har världens bästa tips jao!
Ta med datan in i badrummet.
Sätt på din bästa lista på Spotify.
Och virre firre vips så kan du dansa, sjunga och skrika dina favoriter i le dush! Jag lovar, det blir sååå mycket roligare att dusha. Puss heeeej!

Heidi Montag - new hot body?

Gash! vad är det här??
Vad har hon gjort med sin kropp?!? HJÄLP!
Asså kolla bara peddo gubbarna i bakrunden. Jag blir nästan äcklad.

exhausted

Efter en 6 timmars lång konfaträff i bagaget med extremt mycket stirrande på conversen, tittande efter snygga boys och faktiskt en del asgarv, så är man ganska EXHAUSTED. Så nu ska jag fortsätta kolla på 2012, som mami och jag började titta på igår, äta mina biff-smak-nudlar (haha! shit vad äckligt det låter) och njuta av Sveriges bästa dryck ---- MJÖLK!
Sooo long guys!

identisk

Hittade ett inlägg på bloggen marycaroline.blogg.se där hon hade lagt upp bilder på hur svenska barn-skådespelare ser ut idag. Dom två bästa var definitivt Sune och Bert.
Ja, herregud, detta kallar jag identiskt:
Sune - Andereas Hoffer

kan inte sluta älska wildfox

går in i nya kategorin: insperation

15 000/ vecka

Ja, Paow verkar vara en skön brud och så, hon kör ju sitt eget race. Men ibland blir det ju liiite för mycket. Hennes halvnackna bilder på bloggen skriker ju bara efter uppmärksamhet, vilket jag bara tycker är synd att hon gör. Och att hon shoppar för 15 000 i veckan månaden (vilket innebär att hon i snitt handlar för 500 kronor om dagen) är lite väl överdrivet. Visst är det bra att hon är sig själv. Men snälla, chill it down.

springsigns


ilovewildfox.com

Gräset blir grönt, fåglarna kvittrar, glassbilen tjuter sin melodi och studsmattorna sätts upp. Det är börjar bli vår på riktigt nu och jag älskar det. Jag vägrar att tro på min fotbollstränare att det ska bli 20 cm snö i helgen. Jag bara vägrar tro det. Jag vill fortsätta asgarva på träningarna. Jag vill fortsätta gå i vårjackan. Jag vill inte ha någon snö nu, nej tack. Så snälla gud, kan du sluta släppa ner mer snö?

Toscana klockrena kommentar nr 1

I detta fall kallar vi min vän miss. masken eftersom jag tror hon i detta fall vill vara anonym...

Vi sitter på planet, inträngda bland alla svenskar påväg hem. De flesta sitter och kråmar sig och vill hem medans vi fotbollsbrudar skrattar och tjoar och snackar nonstop'. Plötsligt känner jag en riktig sketen lukt. Jag tittar menande på min vän...
- miss maaask??
*Alice, du vet inte hur många gånger jag ställt upp för dig. Snälla håll käft om detta nu.
- jaja okeii...

1 min senare.. matilda säger:
-- MISS MASK! VA FAAAAN??!

icecream talk

Kjol - GinaT, linne - A&F, halsband m hjärta - GinaT, klocka - Triwa by Tritoni och halsband från GinaT (hahha!)
Hemma från skolan och en stund med B och M. Nu - läxläsning och sen allmänt chill. Chill är också det väder det är nu. Hur sugen är man inte på glass hela tiden? Hur sugen är man inte att bara hänga ute i solen? Jo rejält skulle jag nog säga. De nya hypade magnum glassarns är ju adorable... men det kostar ju skjortan. Twister är också något som alltid fungerar. Likaså Sandwich och Daim. Men min älskade Piggi, slår nog ändå allt...

på mina fingrar

svart ring - HM, Silvrig ring - GinaT och ny favorit - ormringen från Italien.

Ytterst solbränd från Italien, hyfsat utsövd, världens mysigaste fika med tjejerna i solen vid Espresso, så har min dag faktiskt varit väldigt bra idag. Ett stort plus var att dagiset jag praoade på hade hittat min solbriller där, som jag letat runt i hela huset efter, wiiihoo! Äntligen slipper jag gå runt och kisa som en förvirrad kines.
Två minus är bara paniken över matten och att det gick FRUKTANSVÄRT dåligt på dansen idag. Jag kunde inte ta in någon koregrafi. Det gick bara inte. Helt jäkla omöjligt. Men som tur var så piggade Maria Montesamis klockrena kommentarer upp mig Oj vad TV är bra ibland.
Ett stort fet grattis till min vän Ellen som fyller 15 ida. Jag älskar dig Mochi, you know that :)

Italy

skoja inte att jag längtar tillbaks...

Home from Italy

Hello you guys! I'm home from Italy noow!! You've missed me?!?! Well, Maybe, maybe not.
Asså det är svårt att förklara med få ord denna helg. Jag har tränat (tränat och tränat och tränat) så att mina ben värker som jag vet inte vad. Jag har garvat så att käken värker åt alla patetiska händelser och klockrena kommentarer (kan dra några senare, skulle kunna skapa en kategori om dem, så många finns det). Jag har inte fattat än att jag är hemma och att jag redan varit i Italien under en hel helg. Det gick så förbaskat fort. Alldeles för satans fort. Resan dit var ju lååååång med cirka 3 timmars flyg + 4,5 timmars buss (+ in checkning, passkontroller och gud vet allt) så att själva tiden på hotellet och gräsplan var endast 2 hela dygn.


Nu ska jag checka fb. Det känns som om det vore år sen jag skrev in min email adress och kollade "notifications" där. Huuuua. Puss på er! HEJ!

imara smäller det...

Åh herregud jag kan knappt fatta det.
Jag kan knappt fatta att jag om ett dygn befinner mig i Italien med 18 andra fnittriga, underbara tjejer och 2 skrikande tränare. Jag kan knappt fatta att det är imorgon vi åker och att det är imorgon vi förhoppningsvis kommer till det varma, ljusa Toscana. Fy fasen vad jag längtar nu.

HEY YOU ALL!

Nu är jag hemma i gamla Stockholm igen och solen skiner.
Vi har precis firat mamma och som bästa dotter så bakade jag scones till henne (och mig..) på morgonen. Idag är en speciell dag då inte bara världens bästa mamma fyller år utan också en stor dag för en av mina bästa vänner. Idag blir min vän Olivia, som jag känt sen jag var en liten fjant med gumpaskor, 15 ååår!
Ett stort grattis till dig, min älskade livan! Jag har tappat räkningen för hur många gånger du fått mig att skratta så att magen värker. Du är underbar min älskade livis! hipp hipp hura hura huraaaaa!



hahah! förlåt tjejer!!

red gum-boots

Utsövd, sminkfri och väldigt rastlös är läget för mig just nu. Jag väntar fortfarande tills pestobrödet ska ha jäst färdigt, medan jag lyssnar på min Spotify lista - Gott och blandat. Det spelas allt från Elvis Presely, U2, Queen och Mika. Snart drar jag och familjen till sporthallen som ligger typ 50 meter härifrån. Det känns som om jag behöver röra på mig lite denna dag. Har suttit aldelles för mycket stilla.
Wiiiiie! nu är det Vertigo som spelas. Kansh ska dans lit? haha!



glittrande vatten och en galen Gotlänning.

Hej hopp!
Vi hade en underbar dag här på landet igår. Solen hettade över hela Gotland och det kändes nästan som om sommarn var här. Vi åkte till Sudesand och gick på stranden (kommer förmodligen bilder på det), köpte kanelbullar på Silvys döttrar och åkte till Golfklubbens nya klubbhus och åt lunch.
Stranden var definitivt höjdpunkten på dan. Glittrande vatten, strålande sol, ganska lite folk och vindstilla. Mycket bättre än så kan det faktiskt inte bli. Det var varmt och jag och broshan sprang runt i Converse och skjorta utan att frysa ett dugg. Såklart finns det även galna människor på Gotland likaväl som det finns i Stockholm, för precis när vi skulle gå så ser jag och Philip en tjej springa ut i bikini och bada med sin hund. Ja, det var varmt men inte  varmt. Vi hade nämligen också kollat temperaturen i vattnet dagen innan och den visade endast 3 ynka grader. Så det kunde ju inte vara särskilt skönt precis.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vädret är inte på topp precis. Himlen är täckt av moln men det har inte börjat regna... än iallafall. Hoppas ni har det bra där hemma!
Peace and love, Alice.

vespa

tjaaa.. det skulle nog inte vara helt fel att glida runt på en sån här på gatorna trots allt. Problemet är då bara priset. 27 000 -någonting passar inte precis in på min budjet för tillfället. Men visst kan man alltid drömma? :)

kollar på antagligen världens skönaste film...


ska ut och springa nu...

och känner mig såååå hurtig! Chines mannen med rynkig panna ger tummen uuupp!

PEACE AND QUIET.

är äntligen framme på landet och allt känns så skönt på något sätt. Ingen stress, inte alls mycket folk. Bara vi, grannarna, ica, ett café och en liten biograf här i närheten inprincip. Jag försöker hålla mig undan all elektronik, men det skiter sig ganska fort... haha! Nu ska jag fortsätta kolla på Flashforward. Hoppas ni har det bra där hemma. Peace /Alice.

Mina nya idoler

jag höll seriöst på att kissa i brallan första gången jag klickade på play. Så jäkla underbara så det är helt sjukt. Killen i orange måste ju vara höjden av random/dans-damp. Killen i svart är ju så klockren. Kolla bara hans "matcho-min" i början eller när han "mim-skriker" i mitten av filmen. Huuua, det här är så underbart. Definitivt under kategorin humor.


3 sköna bruds

Haha! Så sjuuuuukt sköna tjejer! Katrin var faktikst mycket skönare än jag trott tidigare. En ärligare, självbjudande tjej får man leta lääänge efter. Jag menar, vem ligger på en Yoga matta med en gigantisk mage och pratar om sex i graviditet i live sändning utan det minsta problem? Jo, där har vi Katrin i ett nötskal. JAG RÅ DIGGAR´E!

now, i feel that spring feeling deep indside.


Videoblogg 3. Överraskningen som sket sig



RSS 2.0