det handlar om att fånga dagen.

Nu har vännerna åkt och jag känner redan vid min kompis abstinens. Nu när mamma är och handlar och jag sitter ensam i huset så känns det som om jag är den ända i världen som är vid liv. Idag har det faktiskt varit bra väder (tillskillnad från hällregnet igår) och vi har cyklat runt till diverse stenstränder, ner lagda militärförläggningar och kalkbrott. Det kanske låter som en trist tur bland allt det där gråa, men faktum är att det var väldigt vackert.
Nu ska jag försöka sova en stund innan denna drös av familje vänner anländer. Min biehålsinflammation blir värre och värre... yes.

3D glasses and a t-shirt from Malta

nu åker jag mot landet på gottland och är hemma igen om två veckor. Med mig är familjen och tre av de bästa vännerna. Over and out. puss

12 H

Hemma efter 2 veckor på vitsgarn, är helt utmattad trots att jag sovit i 12 timmar i sträck. Nu väntar iallafall 3 dagar hemma för återhämtning. Sen rör jag mig mot landet för ännu mer chill med lite vänner och familj. För bättrning på bloggen ska det dessutom bli! Så, more to come. Pusspuss

goodbye malta, hej hej utedass.

för sex dagar sedan vandrade jag runt på smala gator och försökte att inte bli påkörd av vilda maltesiska bilförare på Malta. Imorgon rör jag mig ut till Vitsgarn där det väntar utedass, loftsängar, mygg och segelbåtar. Där ska jag spendera mina närmaste 2 veckor och kommer förhoppningsvis hem i välbehåll utan förstoppning och utan att ha blivit myggbiten över hela min kropp. So long dudes, over and out, pusspuss!

tillbaka till verkligheten.


RSS 2.0