OH-REY

Imorgon inleder jag en bilresa på cirka åtta timmar med min käre familj + olivia upp till det norra i det stora landet falukorv. Vi rör oss alltså mot kallare klimat, lökiga afterskiis, varma choklader, mysiga backar och förhoppningsvis mot en hel del massa garv. Vi rör oss alltså mot hederliga, mycket originella ÅrePåre. Jag har en mycket bra magkänsla till det hela och hoppas att det där, lutar åt ljusare tider.

Over and out mes amigos,
hör av mig här så mycket det går. pusspuss

j'aime quand tu t'aime - jag gillar när du mig älskar

jeans - nudi, vit tunika - GinaTricot, halsband från StylebyCelina och fransväska från h&m.

age and em

Bikini i Februari... jag vet. Men jag kunde inte låta bli, hehe.
H&M - 129 kr btw.

Anti-pluggmode

Costa Rica från mobilen.

Jag har fruktansvärt mycket i skolan denna vecka. 1 prov, ett stort läxförhör, en labbrapport, en redovisning, en analys... ja, you name it. Jag borde plugga häcken av mig just nu men jag har inte orken för fem öre. Jag orkar inte stirra ner i en bok hela kvällen och läsa om offeranod... även fast jag borde. Jag ställer mig frågan: Var försvann min plugg-motivation ?

whip my hair.


skolan som ett fängelse

Ormring jag lånat av min vän Nora. Eller lånat och lånat, hehe.Jag tror knappt hon vet att jag har den.

Skolan tar upp all min lediga tid. Nationella proven stressar. Resultaten blir inte som jag velat. Skolan förhindrar, skolan tar för mycket tid. Jag dåsar mig igenom lektionerna, försöker uppehålla koncentrationen. Men det går knappt. Jag kommer på mig själv när jag sitter och drömmer mig bort till andra sidan jordklotet. Californien, Costa Rica, Sidney, Kenya... Jag drömmer om ett utbytesår och ser min själv stiga in i en alldeles främmande skola på nya äventyr. Jag kan se de nya människorna, skillnaderna från hemma, allting är helt annorlunda.
Mitt i mina dagdrömmar vaknar jag till och inser att jag missat halva genomgången av en engelska lärare som pratar sämre engelska än jag själv. Jag sitter fast klistrad i min skolbänk, tvingad att sitta kvar. Jag får knappt be om att gå på toaletten. Jag är fast.. och det återstår 45 långa minuter av den patetiskt onödiga engelska lektionen. Jag vet att det inte är långt kvar och att jag kan stå ut. Jag vet att jag inte alltid kommer stanna här. Jag vet att det kommer nya äventyr och ljusare tider. För i mörkret finns alltid ett ljus.

Yael Naim


Dagens mjau

HUR HAR JAG KUNNAT MISSAT HONOM TILLS NU?!?!
JAG SMÄLTER, PÅRIKTIGT..GAAAAAH!!
(han är dock inte lika snygg i twliight. Vet inte om det beror på håret, hans roll eller att han då också konkurrerar med självaste vampyren och varulven....hmmm, det återstår en fråga)

warm breezes'

Några favoriter från Costa Rica.

Allt känns så förskräckligt långt borta, men ännu kan jag minnas det så väl. Alla dessa ice tea's, de varma vindarna, den stekande solen, de stora surfvågorna, reagge-musiken, de 100-tals delifiner vi såg, när vi åkte zip-lineing, de varma kvällarna och alla de underbart sköna människorna på båten.
Satan vad jag längtar tillbaka.

sveriges drottning över musik


Oh shiet


hej lördag.


diskret men med betydelse.

Jag har alltid inspirerats av tatueringar i mitt liv, speciellt personliga sådana. Megastora ormar, drakar och ankare på gamla män har aldrig lockat mig. Jag faller mer till den diskreta typen. Typ kloka citat och liknande. Det kan till exempel små textrader som påminner och avspeglar någon händelse i sitt liv. Typ M för underbara år i "Malta" eller en låtrad ur en favorit låt. Det är personliga tatueringar. Diskreta men med stor betydelse.

fly to the moon

Jeansshorta - Vero Moda, jeans - nudi, (halsband - hittat hemma), nitarmband - jimmie cioo, linne - Gina Tricot och ringar från h&m samt Efva Attling.

Har spenderat 6 och en halv timme av mitt senaste dygn fram/tillbaka från Romme. Har även under dessa dygntimmar skrattat något sjukligt åt Sophie när hon fastade i en gran och skrek som Nasse i Nalle Puh på hjälp. Har (som ni kanske förstår) även åkt skidor under detta senaste dygn och det var underbart faktiskt. Har saknat skidor måste jag säga. Har sovit på tok för lite och nu måste jag verkligen sova. Nationella SV del 2 imorn.. shiet.
peace out

Livsmod är att acceptera livet som det är,

converse, jeans från nudi, t-shirt - SALT, jackan är köpt från h&ms utförsäljning i höstas.

Äntligen är det ljust på morgonen och and the sun is back'. Äntligen kan man ha converse (fast man halkar som satan) och vårjackorna kan tas fram. Jag ber till gud att detta håller sig, för vädret gör mig på sjukt mycket bättre humör. so long, pusshej

äntligen premium

"Money can’t buy me love, but it could buy me Spotify. And right now they’re sort of one and the same"

februari

lite egentaget från iPhonen.

Vakande för en halv timme sedan och tänkte tralla ner och äta frukost nu. Så fruktansvärt skönt att sova länge. Tog igen en del jag inte sovit i veckan tror jag. peace out

igår skulle du fyllt 17

och fan vad vi alla saknar dig dogge..

Minivibe. Behind the scenes. Street Star 2011

Här kommer en liten samlings film av alla "behind the scenes" av Street Star 2011 med min dansgrupp Minivibe. Det är ju faktiskt precis så här vi beter oss när vi blir en aning nervösa., Skapare av filmen är jag och jag har redigerat filmen i iMovie på min macbook dator. CIAO SÅLÄNGE!

-'-

Varje sekund, 24 timmar om dygnet, sju gånger i veckan, föds 2-3 tre barn. 9/10 av dem barnen föds i U-länder. På 5 dagar har jordens befolkning ökat med 5 miljoner. Och kurvan på världens befolkning pekar bara uppåt.

30 000 barn dör varje dag av aids eller undernäring i U-länder.
Vart annat barn vid 15 år, i U-länder, kommer att/ har redan drabbas av aids.
I staden Casablanca består 70% av  slumområden där det härjar narkotika handel samt grov maffia.
12 miljoner människor i världen bor i flyktingläger. 2% av världens befolkning är på ständig flykt till ett annat land.

Och här sitter vi., framför våra mac datorer och tittar på. Tv nyheterna rullar på om världens alla konflikter, och här sitter vi och tittar på. Vi går med i facebook grupper som "stöd barnen i Afrika" eller "vatten åt alla" eller liknande.. Men fortfarnade, så sitter vi här hemma och tittar på. Som om vi hoppas att allt plötsligt ska förändras.

RSS 2.0