ring fever


ringar från chique.se

Om man nu kan ha ring feber, så är det nog det jag har nu. Den lila- och peace-ringen är favoriterna. Jag vill ha den på mitt finger nuuuuuuuu! haha! (Jag har typ blivit galen)

dimanche

Jag är faktiskt ganska pigg idag!
Det kan ju bero på kaffekoppen jag precis drack ur eller på det soliga vädret, jag vet inte. Men bra är det i alla fall. Just nu tittar jag på reprisen av idol och beundras som vanligt av sjukt coola Tove. När mamma kommer hem ska vi gå en promenad och klockan 3 ska jag gå till kyrkan (...konfirmationen). Nu ska jag försöka plugga lite. Peace and love, Alice.

victoria's secret

helst vill jag springa runt i nattlinne hela långa dan.

Happyland

tänk om jag hade sånt här hår 24/7...
shit vad skönt det var att sova ut! Jag sov i elva och en halv timme, och skulle säkert kunna sovit lite till om mamma inte dragit upp min rullgardin. Det var så sjukt skönt.
Idag blir det lite plugg, kanske hinner hälsa på Alice och Sophie på utförsällningen och på kvällen ska jag till M på middag.. :) Peace and love, Alice.

Kate moss



Ja ni, människor kan vara otydliga, det kan dom. Man var inställd och sen.. går planen i bitar. Men, men, livet fortsätter.

Veckan är avklarad och nu ska jag fäään njuta av helgen. Sova, sova och ha riktigt kul. Det står inspikat i min personliga bibel (vad det nu innebär). Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag säger.. Hej då lilltååååå! (jag är en tönt, jag vet)

Yesterday is history, tomorrow is a mistary, today is a gift.

bild från Knighttcat.com
Okej, den här veckan har nästan gått alldeles för fort.Var det inte måndag, typ igår?
Jag har glad att jag tagit igenom mig denne hektiska vecka och hoppas jag klarar av nästa vecka (som kommer varar dubbelt så hektisk). Men det oroar vi oss inte för nu. Nu ska jag njuta av helgen (måste bara klara igenom mig fredagen) som kommer och leva i nuet, innan helvettet börjar med typ 1000 prov på 5 dagar. Okej, andas..take it eeeeasy man. Peace and love, Alice.

confused

Flickan gick till skolan och var nära på att somna på flera lektioner,
Hon åkte hem och fick ett plötsligt ryck att baka scones,
Hon gjorde dem kladdiga, med mycket smör.. hehe.. Men det blev super goda!
Flickan hade lovat sig själv att lägga sig tidigt idag, men som ni märker så gick inte planen i uppfyllelse. För den lilla flickan är nämligen jag. Hoppas ni haft en lite bättre dag en jag. puuussen! <3

för öronen


keep/ throw

Pälsvästen och nitarmbandet från Jimmy Cioo har landat i min brevlåda. Nu gäller det bara att bestämma sig. Spara eller skicka tillbaka? Nitarmbandet förblir nog mitt, men jag är inte lika säker på pälsvästen. Jag undrar om jag kan använda den tillräckligt gentemot all the money. Hmm, ska tänka på saken. Vad tycker ni? spara pälsvästen eller send it back? Peace and love, Alice.

något som inte går att komma ur

- Gold digger - Kanye West.
Shit vad humöret har gått upp och ner idag! Helt sjukt..
Ena sekunden känner jag att jag bara vill slänga en tallrik i väggen och lägga mig under täcket. Andra sekunden känner jag mig dålig (dock inte fysiskt) och vill bara byta liv. Efter några minuter älskar jag livet och förstod inte varför jag var så negativ. Men sen går det tillbaka till slänga-tallrik-i-väggen-humöret igen och så håller det på så. Fram och tillbaka. Hej pubertetet och hej humör-svängningar! Oh shit..
Peace and love, Alice.

Hon var värd mer än en fjärde plats

Jag är älskar hennes röst! Jag hoppas, hoppas att det fortsätter gå bra för henne även fast hon åkt ut. Hon är verkligen värd det.

deprimerad

Allt börjar med: Fan, vilken misslyckad dag!
man försöker titta tillbaks på de dagarna som gått..
shit, vilken misslyckad helg.
man försöker titta tillbaks på lyckade dagar och helger man haft, men kommer inte på någon alls..
jag har ett misslyckat liv
Tanken rullar och rullar i skallen och till slut börjar man tänka:
jag är misslyckad.

Jag vet inte hur jag ska få bort tankarna ur mitt huvud. Och det hjälper inte av att föräldrarna åkt och kollat på lillbroschans match, plugg högen ligger och väntar och man har söndags ångest. Någon som har ett förslag så att jag kan bli på bättre humör?

fall in love

Filmen var grym, det var den. Slutet var i för sig lite konstigt. Men jag antar att det bara är för att alla ska sukta efter trean, vilket man gör vid det här laget. Så nu MÅSTE jag låna bok nummer 3. Måste helt enkelt. En annan sak jag måste göra är att sova.. ffför nu somnar jag... go´natt,,

Det sista jag vill tillägga är att jag ät numera förälskad i Jacob. Kolla bara så söt lillen är!! Ååååååå, ja tror jag har blivit lika fjanting som alla andra, för jag döööööör..


förberedan till mode collage

Idag har jag inte gjort mycket.
Vaknade somsagt upp hos f efter alldeles för lite sömn,
Förlorade fotbollsmatchen, men trots det hade vi jävligt kul! haha!,
Kom hem, tog ett bad, tittade på The hills,
Nu har vi gäster, 6 killar + vuxna (kul..), snart ska jag vidare och titta på New moon m. issa, olle och folke. Hihi, I'm soooo exided! Jag ber till gud att dom gjort den bra,
Peace and love, Alice.

short

hej hopp!
Det blev sent igår och jag ser ut som en blek mupp. Snart ska vi spela fotbolls match mot P95, hhaha! Ska bli så jäkla kul. Nu har jag inte så mycket mer att skriva, men ha det bra! puuuuuuuus! <3


sjukling

Blev hemma från skolan idag eftersom jag blev dålig av vaccinet jag tog igår. Hade feber i natt och sov hemskt dåligt. Men nu känner jag mig mycket bättre, bara lite huvudvärk och öm i vänster armen, men det går nog över. Pratade precis med Alice och hon berättade att vi bara varit sju i klassen idag! haha, hjäälp!
Nu ska jag för första gången se Guds tre flickor på svt play. Har hört att den ska vara jätte bra!
Peace and love, Alice.

Snook, svett och tårar

Musiken, beatet, texten.. allt stämmer. Jag minns när jag alltid lyssnade på Mr.cool som liten. Jag älskade den och snook var en av mina största idoler. Jag försökte även lära mig texten... men utan framgång. Som mina närmaste vänner kanske vet, så är jag usel på att komma ihåg texter.. hehe. Men den här kan jag faktiskt hänga med på! i alla fall lite i början...

elände i paradiset

Sömnbrist + svininfluensa spruta är INGEN bra kombination. De två sista lektionerna och hela vägen hem kände jag mig som en handikappad kärring. Jag kunde bokstavligen inte göra ett piss med min västra arm. NÄr jag kom hem gick jag direkt upp till sängen och har legat här, med tjocktröja och mössa på, sedan dess. Nu hade jag tänkt att försöka röra på mig, men jag vette tusan om det går..
peace and love, Alice

cheap monday


Cheap monday har kommit med sjukt snygga glasögon!
Ett par av kollektionen, liknande pilotbrillor, står högt uppe på julklappslistan. Där står även kläder från weekday, ny mobil, ny almanacka, en hundvalp (hihi!) och så vidare... Vad önskar ni er i julklapp?

Mf - Alice in videoland

Trasig päls och upprivna tröjor. Svarta kläder blandat med mörk grått. Blixtrande ljus på sen, hukande ställningar, claw hands. I detta dansnummer ska vi spela obehagliga katter. Lite som obehagliga insekter som man bara vill skaka av sig. Det kommer bli riktigt coolt, det vet jag redan nu. Man är helt slut och andas som om man precis sprungit 5 km när låten tar slut. Men det är verkligen värt det. Jag älskar verkligen den här dansen och kan inte sluta tänka på den. Natti natti! /liiiiis..

hatar plugg


tröja - hm divided, väst - JC, armband - lindex och halsband - hm.

Jag funderar på att slänga ut allt plugg genom fönstret så att de får ligga där och mögla sönder.. eller att helt enkelt spy på dom och säga att jag åt något jag var allergisk mot. Vilket av dom verkar bäst? Med andra ord kan man säga att jag är mer än SICK AND TIERD på alla dessa glosor och prov!! hjäääääälp.



Tove

Hur förbannat bra var hon inte i fredags?!
Hon är så så sjukt bra, jag bara ÄLSKAR henne!
Snälla, snälla.. kopiera länken och se på klippet. Jag lovar, ni kommer inte ångra er.

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1327464&selId=1.924472&currPage=1

fuckyou


"Upp och hoppa, kockan är reedan halv 11!"
Just nu finns det ingenting som jag hatar lika mycket som när föräldrar väcker en på helger. Hur svårt kan det vara att bara få låta en sova ut?! Tonåringar behöver MEST sömn av alla. Men mina föräldrar är väl så pass gamla att dom glömt tonårstiden. Just nu vill jag bara ligga kvar i sängen hela dan och peka finger åt varje person som går genom min dörr.
Tack för en super bra start på morgonen KÄÄÄRA föräldrar!!!

I've got them

YES YES YES!
Jag fick tag i plaggen! Jiiiiiippie!
I min brevlådan nästa vecka kommer en pälsväst och ett nitarmband. I'm so damn happy!
Nu ska jag äta lite frukost. Tjiiiingeling!

"Det är många som vill köpa nu, försök senare"

Jag satte väckarklockan på 09.50 för att kunna sitta vid datorn, med kreditkortet i handen och köpa två plagg på Jimmy Cioo :) Men just nu är det fel på hm-sidan, det är nog överbelastning av folk som vill köpa. Herregud, vad hysteriskt egentligen. Men somsagt, jag är ju en av dom.. hehe.
Nu ska jag söka på hm.se HELA tiden för jag ska få köpa de där plaggen! (hahaha! jag Är en av dom, har blivit lite galen tror jag..)
Peace and love, Alice.

helgen är här

hejsan hoppsan!
Det var länge sen man skrev, och jag ursäktar.
Mitt liv rullar på lite för fort och jag vet knappt vilken dag det är längre. Lite skrämmande faktiskt. Men jag hänger med så gott det går. Nu är det äntligen helg och jag ska njuuuuuta av det. DEt är det man ska göra på helger, njuta.
Nu måste jag faktiskt kila. Ska först äta middag hos grannarna och sedan iväg till sofi propp. Puuuus puss !

Jack Johnson - Imagine (cover)


Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace...

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world...

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

Jag älskar denna låt, och kommer nog alltid göra det. Texten är underbar och Jack Johnsons cover likaså. Det är värt att verkligen lyssna på texten för den har ett bra budskap. Gillar ni den lika mycket som jag?
Peace and love, Alice.

jimmy choo för H&M

Alltså jag seriöst typ dreglar efter de här kläderna, assessorerna, skorna.. allt!
Jag känner inte så mycket för att köa utanför när de släpps, men de kommer ju typ ta slut på en timme! Skiiiiiiiiiiiiiiiiiit säger jag bara.

Nu ska jag försöka plugga medans jag kollar på Project Runway, vilket.. inte kommer gå så bra. Puss puss, /Alice.

planer

godmorgon godmorgon!
Snart ska vi åka in till stan för att äta lunch på någon restaurang med några familje-kompisar. Efter det ska vi se musikalen Cats. Innan vi åker så ska jag försöka se så mycket jag hinner på Idol, och någonstans under dagen ska jag försöka plugga No och Hk. Hey that's my beautilful day!



Peace and love, Alice

tjulululu!

Är hos folke och hon håller på att städa sitt rum (haha! finally)
Vi hade en jätte mysig kväll igår och efter alla hade gått, så låg jag o f och pratade till halv 2.. hihi. Det blev mycket tjejsnack och så berättade folke om Egypten resan, och såklart om hennes as roliga familj! hahahah!

Idag är lite oklart vad som händer, vi får se lite grann. Det ända jag vet säkert är att jag ska på familje-middag på kvällen. ha det bra tills dess! /alice.

tv nörd

tjenare!
Vilket vidrigt skit väder vi har haft i dag. Snö, slask och 0 grader.. superkul !
Just nu sitter jag i mitt rum och hör hur regnet smattrar på taket. Jag ska försöka skriva klart mina egna reflektioner innan jag drar på teater klockan 6. För när jag kommer hem, då är det mammas pojkar och efter det Mtv europe music awards och då kommer jag sitta fastklistrad framför TV:n (hej TV nörd)
Peace and love, Alice.

KNIGHT CAT + anna ternheim

bild tagen från knighttcat.com
Okej, nu är det FREEZING coold outside. Det snöade till och med på träningen! (haha! ni hade rätt Mattias och kalvis) Men en sak är riktigt bra... vi har halv studiedag imorn! JIPPIE!! Jag älskar studiedagar varesig dom är halva eller hela. Läxorna denna vecka har heller inte tagit så mycket av tiden denna vecka. Men jag antar att det kommer mer...
Peace and love, Alice.

Britney Spears - 3

Jag tycker låten är bra, det tycker jag faktiskt. Men texten ??
Jag tycker seriöst det är synd att hela låten handlar om att hon har trekant. Hur mycket säger det liksom? Om Britney ska göra en låt, kan hon inte förmedla något med texten?
Jag tänker på alla de små flickorna som har Brtiney som idol som springer runt och sjunger: "1, 2, 3. Not only you and me. Got one eighty degrees. And I'm caught in between."

Britney, nästa gång, kan du sjunga om något annat en sex? Musiken är grym! Men lite skärpning med texten tack.
Peace and love, Alice.

+20 eller -6 ?

Okej, -6 grader, iskalla vindar och mörkt vid 4. Heeej! vad kul att vi bor i just sverige!



Hade man nu bott här, i södra Spanien (Malaga), så hade det varit 20 grader nu och ljust till klockan 6. Det finns många bra saker med Sverige som det kanske inte finns med Spanien. Men klimatet.. där vinner nog Spanien trots allt...
Peace and love. /alice

måste ses

tjeeeenare tjenare!
Idag har jag inprincip pluggat hela dan. I N T E kul om jag får säga det själv. Men innan jag gick in i mitt plugg-koma hann jag faktiskt gå ut och springa en sväng och jag är fett stolt!!
Imorn börjar skolan och nu är det slut på det roliga. Fast på ett sätt kan det vara skönt att komma in i ett mönster igen. Hela lovet har känts som en suddig, sömnig, grå dag stund tals.
Till sist vill jag länka till ett hysteriskt roligt klipp som MÅSTE ses. Jag vet inte hur länge jag och Nora vek oss av skratt. Klippet är så random som det kan bli.
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1296885&selId=1.924472&currPage=2
Goood natt! <3

min dag

heej hopp!!
Idag har jag gjort typ ingenting. Sov till 12 hos nora, åt frukost vid ett. Drack varm choklad på tindras med Aj, My och Amanda. Efter det åkte jag hem och pluggade NO. På kvällen träffade jag lite vänner och hade det jätte trevligt. Haha! There's my day.
Nu ska jag sova, håller på att somna framför datan.
Naaaaatti naaaatti! <3

RSS 2.0