2009 händelser

Tänkte utmärka årets olika händelser (i mitt liv!) under 2009. Det finns dock MÅNGA i de olika generna, men här är de mest minnesvärda.

ÅRETS KOMMENTAR
Plats: Vitsgarn (seglarläger)
Personer: Livan (+ några mer kompisar), jag, en väldigt random-skum-konstig 96:kille och vår ledare Eddie.
Jag minns inte vad 96:killen hette, typ joar..
Joar: Eddie, Hur många insekter finns det i världen?
Alla tittar på honom.. va faan?
Eddie: ööööh.. jag vet inte riktigt..
Livan som stått och funderat ett tag säger tyst:
Typ hundra... inkusive du då..
HAHAHAA!! Det kanske inte låter så kul, men i det ögonblicket var det nära att det blev blött i brallan alltså.

ÅRETS MEST MYSIGA STUND

Vitsgarn, långseglingen.
Det var fan underbart att se solupp- och nedgången. Speciellt när vi låg på en varm klippa, i sovsäckar.. och var uppe heeela natten till klockan sju på morgonen..

ÅRETS ROLIGASTE HÄNDELSE



Jag fattar fortfarande inte hur vi lyckades.
Offpist och djupsnö är väl två av anledningarna. Men att få ett träd mellan benen och att två andra tappar skidorna, ska det mycket till för att det ska gå. Men vi gjorde det, och det kommer jag nog aldrig att glömma.
Från åre resan finns det MÅNGA MÅNGA såna här händelser som man efteråt inte kan fatta hur det gick till. Hahaa! antar att det är vi i ett nötskal.

Nu är det nyår och bara några timmar kvar på 2009.
Vi ska få några kompisar och deras familjer på middag and i'm betting on it, that we will have a reeeeally great time!! (ledsen för HEMSKT dålig engelska). Hoppas ni får det kul på nyår! puuuuss puss" <3


I've become a VS' nerd

spola till 1:15.

home

Hey hey!!
Kom precis hem från Elsi pelsi. Vi var hemma hos henne och firade hennes födelsedag. Vi slog oss ner och tittade på Victoria Secret fashion show 2009 mellan 8 och 9. Seriöst, hur bra var inte den?? Hur avundsjuk blir man inte på de SJUKT snygga modellerna?!?? Joo, väldigt avundsjuk.. skulle jag nog säga.
Kvällen fortsatte med hög musik, gamla pinsamma barndomsminnen och en wannabe catwalk, haha!
Nu ska jag se om några klipp från showen kommit upp, hihihhii!
Peace and love, Alice.

snart 2010..

Dagarna susar förbi och snart är det ju fan 2010 (!), det är ju heeelt sjukt.
Gud vad ALLT går fort känns det som. Dagarna, helgerna, veckorna. Det blir lite creepy tillslut. Visst kan vissa dagar gå så otrooooligt långsamt men de flesta går ju sket fort.
Men som sagt, nytt år, nya tag.
Jag funderar på lite nyårslöften. Ett, mycket viktigt.. KÄKA MINDRE: GODIS OCH CHIPS!! hahahaa! huua mig (typiskt mini uttryck,hihii). Ett annat är att vara mer spontan. Mer att ta allt som det kommer, göra spontana, lite galna grejer då och då.. Ja, vara mer spontan helt enkelt. Sen har jag och ebbi beslutat oss för att börja spela gitarr. Man lever bara en gång och gitarr är något jag alltid velat kunna. Under 2010 ska jag även försöka ta vara på varenda dag. Göra något kul som jag gillar och vara mer positiv. Alla har sina dåliga dagar, men man kan försöka.
Nej, nu måste jag faktiskt sova, I'm very tierd. Puss på er, sov gott! <3

sunlight

misguided ghosts. Bilder tagna från fffound.com
p.s. jag vet att min uppdatering inte varit den bästa, men det är ju ändå jul och då är man uppe med så mycket annat. I hope ypu understand :)

christmas day

heeeeeey boys and girls!
Hoppas ni hade en super nice julafton igår med en massa fina presenter!!

Min julafton var jätte bra! Först träffade vi släkten och alla de små kusin barnen. Oscar, 4 år, första kommentar när tomten kom in var: "Var är Lasse? Ä det inte Lasse, det där?" Selma blev rädd och sprang till mamma och hunden började skälla. Haha! dom är ju så söta, de små fis barnen :)
Idag, har jag inte gjort mycket alls. Vad tar dagarna väg egentligen?
Man vaknar - äter frukost, går ut i 2 min, äter lunch, det blir mörkt, man äter middag, man sover. F'n vilken rolig dag!! Idag blir det iförsig lite annorlunda eftersom kusinerna kommer snart, men ändå.
Bilder på lite julklappar kommer kanske senare. Ha det bra swetties! puuuuuuuss <3

D'an före julafton


hur bra är inte det här ?


så hiimla söt video!


Tittar på...

med lillebror och garvar åt sköningen sidd! Hahahaa! Kan man hitta en skönare sengångare? neeeeeeeej.

Igår var det kaos i mitt kök.


Jag, belli och minilis skulle laga mat och det blev just.. kaos. Med Dr. Alban's Sing Halleluja på högsta volym gjorde vi peston alldeles för lös och vi stekte kycklingen i.. typ en timme (vi var rädda att dö av rå kyckling). Men det gick faktiskt att äta, som tur va :) Efter det spelade vi Buzz och tittade lite på Baksmällan. Belli väckte oss av sin (jävla) väckarklocka efter som hon skulle till tandläkarn..
Nu ska jag göra iording mig för att träffa Disa från Vitsgarn i stan. Shit! det var såå länge sen vi träffades. Puss och kram <3

Julklapp

Vi hade våra amerikanska vänner på middag här igår och det var jätte kul att få träffa Issy igen! :) Jag fick ett par pyjamas shorts från Abercrombie and Fitch som jag bara ääälskar! Dom är HUR sköna som helst och doftar Abercrombie parfym. Me like!

crazy mama pic

Fick bara lust att ladda upp denna ap-coola bild. ffffound.com

Jag vill egentligen inte vända på dygnet, men samtidigt VILL jag inte gå och lägga mig. Inte än!! Jag sitter gärna och underhåller mig med internet ett bra tag till :) Oh no, not good alice, not good...

tired and confused (?)

Morron morron!
Shit, jag är helt slut från igår, typ helt förvirrad fortfarande. Hah! så typiskt mig..
Kvällen började med att alla blev utslängda från lokalen eftersom brandlarmet gick (så jäkla misslyckat, jag vet) Men efter det blev det mycket mer drag och folk dansade som fään.
Hahaa! kom just på att en gång under kvällen då alice och jag PRESSADE oss in i mitten. Det är svårt att förklara, men vi liksom "trycktes" åt två håll. Hahaaa! jäkligt kul var det i alla fall. (hajjar inte heller varför jag fick för mig att berätta det där..)
Nej nu ska jag faktiskt ta mig upp ur sängen. Puuuuss puuuss! <3

David Guetta is in my head

Hellooo!
Gud så underbart det är med lov. Jag har inte ens TÄNKT på skolan sen jag lämnade den i fredags. Ingen stress över läxor, inga panik-plugg-söndagar och iiiiinga tidiga morgnar. I love it.
Idag har jag knappt gjort någonting. Strosade runt i pyjamas till 2 och åkte in till stan en sväng m mammi vid halv fyra-tiden. Nu har jag precis ätit sushi och ska åka till Club Spectrum strax.

"bilvärmare surrandes i rummet"

DEt är något fel på värmen i vårt hus. Termometern har sjunkit till 14 grader i vissa rum (bland annat mitt!) och det är lite kaos här hemma om man säger så. Det är otroligt jobbigt att gå och frysa HEEELA tiden. Man får gå men dubbla sockor, tjocktröja och filt.
Men vi har försökt göra det bästa av situationen, jag och lillebror ligger just nu med en bilvärmare surrandes i rummet och ska försöka sova. Men först ska vi lyssna lite på Coldplay... bestämde JAG nyss, I'm the boss you know, moahaha! nej, jag är jätte snäll mot min bror.. ELLER HUR FILLE ??!?!?

Bonde söker fru

Alltså dom är ju för söta ihop! Jag tycker det är så härligt att se när folk blir kära.
Och Roger.. hahahaaa! han är ju för klockren!
"man la ju ett litet get öga på ... öööh.. Camillas..kropp"
Alltså, man kan ju inte annat än älska det här programmet. Det är ju så kul och såå himla gulligt när de verkligen blir kära.
Imorn ska vi till gamla stan på någon julmarknad och jag börjar halv tio! wiiiiiiihooo! ;) Puuuuuuuss <3

frågor som inte vill lämna skallen

* Hur kan lilla Sverige (lite slumpvis) få ihop så här bra sångare?
* Hur kan Rabih vara så söt?!?
Sist men inte minst:
* hur kan en 16 åring ÄGA HELA J'VLA GLOBEN?!?! (menar Tove, om ni inte hajjar)
P.s. hahaa! min gamla danslärare är ju med och dansar!! (2:20)

hey! it's snow outside

Jag ÄLSKAR snö.
Allt känns mycket ljusare på något sätt, man blir piggare. Sen kan man ju åka pulka, skidor, lägga snöbollar i någons nacke (moahaha!), åka skridskor och så vidareee.
Nu ska jag se på det där klippet där idol-eriks flickvän tydligen gör bort sig totalt (!) puuuuuuuussen! <3

i will follow you into the dark


shit your pants

hej, jag vet att jag har en random rubrik, eller vad det nu kallas, men min fantasi tog stop så det får bli den. Idag ska jag träffa VickanDaShiet (hahhaha), fabbelito och Issa Du fees (hihiii!) Det är så fruktansvärt skönt att inte ha några läxor att tänka på. Herregud! det är ju bara 3 skoldagar kvaaaaar! (+ julmarknad och avslutning, dåra. Men de är inte så ansträngande direkt). Hoppas ni får en ap-bra söndag!
peace and love, Alice.

update

Oj och hjälp.
Ledsen för dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte haft tid.
Fullt upp sen i fredags morgon, har knappt haft en ledig stund, förens typ.. nu. I fredags köpte ajg present, dansade sista klassen hos Celina och var på fest hos J på kvällen. Åkte till folke och sov på golvet eftersom hon tog upp hela j'vla sängen (!!). Idag: har varit på julbordslunch (kan man säga så?) och nu iväg till Haniii. Fullt upp som ni ser, kommer sova som en geeeeet (eller fet katz som mini says) ikväll.
Puss på er! <3

OMG

Bobby valde inte Jane och tog den jobbiga blondinen!!! JAG TAPPAR HAAAAKAN SNART!! Vad tänkte han med?!?!?

mammas pojks!

OMG!! NU BÖRAJR MAMMAS POJKAR!! Finalen dessutom!
I'm exciiiiiiiited! Undrar hur det går med Bobby och hans morsa?!?
Det är lite tragiskt med såna här program. Men erkänn, du älskar när det bli bitchfight! hahaa! Puuuuussen! <3

i love you my mouse and rat

hold tight - goldfish

Mannen som älskar muoous!

HAHAHAHAHA! veckans höjdpunkt, komer aldrig sluta garva åt den här!!

Man must dance


Jasper Hale - Twilight

aaaaaaaarh! visst är han snygg?!?
Han ser något försckräckt ut i filmen, men vi verkligheten.. I'm dying..

Måndagen avklarad och jag längtar redan efter helg. Det är så sjukt stressigt de sista veckorna. Kan alla lärare bara sluta att ha alla sina prov på EXAKT samma vecka ?!? Det börjar bli riktigt irriterande. Nej nu ska jag sova! Peace and love, Alice.

cutie

Ja, jag skulle bli överlycklig om jag slet sönder julklapps pappret och hittade nån av dom här på julafton. Jag har sagt det förut, men jag kan ALDRIG tröttna på H&M divided! It's sick man!!

street art

bilder från ffffound.com

Jag skulle vilja gå ut, men min kropp orkar inte.
Jag har nästan bara lust att gå och sova, återhämta mig.
Så det blir hemma kväll med mammi med lussebullar.. hihi :)
Peace and love, Alice.

peace out man.

nu sticker jag till stan, seeee yah!

scary hamster look.

tjena mittbena.
Elsa och M gick precis ut från min dörr efter en riktigt rolig kväll igår. Isman var också med och jag garvade så mycket att jag grät när hon skulle härma en hamster (klippet ser ni här nedanför) på youtube. Idag ska jag plugga NO (hatar NO prov på tisdgar!!!) Sen ska jag möta upp hanni och M i stan, resten av dagen.. ännu oklart. Peace and love, Alice.

svennemat.

Hey hoooppii!
Matte prov B-del - check.
Redovisning SO - check.
Trött men glad som en ... häst? - check.
Framför denna vecka återstår endast: Franska prov samt Labbrapport.
Har hittat VÄRLDENS skönaste låt på spotify!
Puuuuuuuuusen från lis.

pluggsjuka


JAG ORKAR INTE PLUGGAAAAAAAAAA !


God, i miss the summer now.

bilder från ffffound.com
Ursäkta för väldigt dålig uppdatering (igen), men det är HEMSKT mycket plugg just nu. Jag håller nästan på att bli galen på det. Franska gramatik, verb som böjs m etre, imperativ, 4x+700=656,36-72... Jag fattar nada shiet.
Så, denna vecka kommer det inte vara så jätte bra uppdatering direkt. Men jag ska skriva så mycket jag kan. Peace and love, Alice.

RSS 2.0